Αθλητισμός

Super League: Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία

Super League: Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία
Super League: Μεγάλοι κερδισμένοι της 4η αγωνιστικής των playoff της Super League ήταν ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Άρης.

Σπουδαίες αναμετρήσεις είχε το σημερινό πρόγραμμα της Super League. Η ολοκήρωση της 4η αγωνιστικής των playoff είδε μεγάλους κερδισμένους τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Άρη.

Super League: Οι σημερινές αναμετρήσεις

Πριν από την έναρξη του αποψινού ντέρμπι της Τούμπας ήταν μια ανάσα από τις 1.000 νίκες στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας. Μετρούσε 999 νίκες και ήθελε να το γιορτάσει με μια μεγάλη νίκη επί του πρωταθλητή Ολυμπιακό την 4η αγωνιστική των πλέι οφ. Το πέτυχε (2-0) χάρη στα γκολ του μεγάλου πρωταγωνιστή, Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Από το 1959 μέχρι και σήμερα σε 2.029 αγώνες στην Α’ Εθνική κατηγορία μετράει 1.000 νίκες. Οι 971 νίκες έχουν έρθει στην κανονική διάρκεια και οι 29 στη διαδικασία των πλέι οφ, με το ποσοστό επιτυχίας να αγγίζει το 50%. Super League

«Άλμα Ευρώπης» πραγματοποίησε σήμερα η ΑΕΚ επικρατώντας με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off της Super League. Η Ένωση πήρε τη νίκη με γκολ του Λόπες στο 85΄ και του Αλμπάνη στο 90+5΄. Eίχε προηγηθεί με τον Γαλανόπουλο στο 39΄, ενώ είχε ισοφαρίσει ο Αστέρας με τον Ριέρα στο 41΄. 

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πήρε προβάδισμα με 1-0 στο 31’, ο Άρης είχε την τελευταία λέξη και κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση νικώντας με 2-1 στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός έχασε για δεύτερο σερί ματς, είχε κακή εικόνα περιμένοντας ξανά τον αντίπαλό του στην άμυνα, ενώ μετά την αποβολή του Μαουρίσιο κατέρρευσε. Πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν για την έξοδο στην Ευρώπη και θα πρέπει να αλλάξει άμεσα πρόσωπο.

Super League

Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της αποβολής του του Μαουρίσιο, πίεσε ασφυκτικά και μέσα σε τρία λεπτά έκανε την ανατροπή σε 1-2. Στο 62’ με τον Μάνο ισοφάρισε σε 1-1 και στο 65’ ο Ματέο Γκαρσία έκανε το 1-2 με τον Άρη να παίρνει το προβάδισμα. Μάλιστα οι Θεσσαλονικείς δεν οπισθοχώρησαν, αλλά συνέχισαν να πιέζουν τον Παναθηναϊκό αναγκάζοντάς τον να κρατήσει πίσω τις γραμμές του, αν και ο Μπόλονι πέρασε στο ματς τέσσερις μεσοεπιθετικούς.

Super League: Αναλυτικά τα αποτελέσματα

  • Παναθηναϊκός – Άρης 1-2
  • ΑΕΚ – Αστέρας Τρλιπολης 3-1
  • ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-0

Super League: Η Βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 76
  2. Άρης 57
  3. AEK 54
  4. Παναθηναϊκός 49
  5. Αστέρας Τρλιπολης 44

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments