Lifestyle

Kate Middleton: Το μαργαριταρένιο κολιέ και ο συμβολισμός του

Kate Middleton: Το μαργαριταρένιο κολιέ και ο συμβολισμός του
Kate Middleton: Η Kate Middleton προχώρησε σε μία κίνηση με υψηλό συμβολισμό στην κηδεία του πρίγκηπα Φίλιππου που έγινε χθες.

Τα φώτα της δημοσιότητας μονοπώλησε η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου της Βρετανίας, που τελέστηκε χθες, με την Kate Middleton, να είναι μία από τις προσωπικότητες που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον.

Να σημειωθεί πως στο φέρετρο του Φϊλιππου υπήρχε και ελληνική σημαία, υποδεικνύοντας τη σχέση που είχε με τη χώρα μας. Η κηδεία του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ ο οποίος απεβίωσε στις 9 Απριλίου σε ηλικία 99 ετών, τελέστηκε στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο του Ουίνδσορ.

Kate Middleton: Εμφάνιση με βάση το πρωτόκολλο της βασιλικής οικογένειας

Εκεί όπως ήταν φυσικό, βρέθηκε και η Kate Middleton για να πει το στερνό αντίο στον Δούκα του Εδιμβούργου. Η σύζυγος του πρίγκιπα William έκανε μια προσεγμένη εμφάνιση προσαρμοσμένη στο πρωτόκολλο της βασιλικής οικογένειας.

Kate Middleton

Η 39χρονη δούκισσα φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με μακριά μανίκια, το οποίο είχε ένα ιδιαίτερο δέσιμο στο λαιμό. Το συνδύασε με μαύρα γάντια, μαύρο καλσόν και μαύρες γόβες, ενώ φόρεσε ένα μαύρο καπέλο με βέλο και μαργαριτάρια στο λαιμό και τα αυτιά της. Η Kate δεν παρέλειψε να φορέσει και μία μαύρη μάσκα για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Kate Middleton: Το μαργαριταρένιο κολιέ συμβολισμός πίσω από αυτό

Το μαργαριταρένιο κολιέ που φόρεσε η Kate Middleton έχει ένα ιδιαίτερο συμβολισμό. Είναι ένα Japanese Pearl Choker συλλογή της βασίλισσας, το οποίο είχε φορέσει κάποτε η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε ένα επίσημο συμπόσιο το 1982. Αποτελείται από 4 σειρές μαργαριτάρια και έχει διαμαντένιο κούμπωμα.

H συνάντηση Ουίλλιαμ και Χάρι

Η κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου στάθηκε η αφορμή για το reunion των εγγονών του, πρίγκιπα Ουίλλιαμ και Χάρι, ύστερα από πολλούς μήνες. Η σχέση των δύο αδερφών φαίνεται να έχουν ψυχρανθεί, όπως ισχυρίζεται ο βρετανικός Τύπος, εξαιτίας της απόφασης του Χάρι να εγκαταλείψει το παλάτι μαζί με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μάρκλ.

Επιπλέον, τα βρετανικά tabloids υποστηρίζουν ότι η συνέντευξη που έδωσε από κοινού το πρώην βασιλικό ζεύγος στην Όπρα Γουίνφρεϊ έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Κατά τη διάρκεια της τελετής στο Κάστρο του Ουίνδσορ, ο Δούκας του Κέιμπριτζ βρέθηκε σχεδόν δίπλα στον αδερφό του, ωστόσο σύμφωνα με απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ ανάμεσα στα δύο αδέρφια βρισκόταν ο ξάδερφός τους πρίγκιπας Πίτερ Φίλιπς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments