Lifestyle

Σοφία Βεργκάρα: Ανέβασε καυτή φωτογραφία με ανύπαρκτο μπικίνι

Σοφία Βεργκάρα: Ανέβασε καυτή φωτογραφία με ανύπαρκτο μπικίνι
Σοφία Βεργκάρα: Η Κολομβιανή σταρ μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram μία φωτογραφία από τη δεκαετία του '90.

Η εκρηκτική λατίνα σταρ του Χόλιγουντ Σόφια Βεργκάρα συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram από την εποχή που ήταν μοντέλο και πριν γίνει διάσημη ως ηθοποιός. Μάλιστα, η ίδια στο παρελθόν δεν δίστασε να ποζάρει με ένα καυτό λευκό μπικίνι στο Instagram, ενώ πολλές φορές έχει παραπονεθεί για το μεγάλο της στήθος.

Η Σόφια Βεργκάρα δούλεψε ως μοντέλο στην Κολομβία πριν βρεθεί στο Λος Άντζελες και ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η Κολομβιανή σταρ αυτή τη φορά μοιράστηκε ένα σέξι στιγμιότυπο από φωτογράφιση στο Μαϊάμι τη δεκαετία του 90. Η 48χρονη σήμερα Σοφία Βεργκάρα ποζάρει με «καυτό» μπικίνι και… ανάβει φωτιές στους 21,4 εκατομμύρια followers της.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Σοφία Βεργκάρα στο Instagram:

Η εκρηκτική ηθοποιός έχει μιλήσει στο παρελθόν για το πώς έχει μάθει να αποδέχεται το σώμα της όπως είναι και να τις αρέσουν οι αλλαγές που συμβαίνουν πάνω της με το πέρασμα του χρόνου.

«Είμαι 45 ετών. Όσο κι αν το θες, σε αυτή τη φάση της ζωής σου δεν μπορείς να είσαι τέλειος. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αλλάζουμε καθώς μεγαλώνουμε. Το βλέπει να συμβαίνει σε μένα. Και νομίζω πως αν γίνεις εμμονικός με το «θέλω να δείχνω νεότερος», αυτό θα σε κάνει να τρελαθείς», είπε με ειλικρίνεια η Βεργκάρα.

«Μερικοί μού λένε «δείχνεις σαν 20άρα». Φυσικά, δεν είναι αλήθεια. Το δέρμα μου είναι διαφορετικό», πρόσθεσε. Όσο για τη γυμναστική, η σταρ παραδέχεται ότι μοχθεί για να τα καταφέρει. Όπως αποκαλύπτει, γυμνάζεται τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα με προσωπικό γυμναστή

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments