Lifestyle

Σοφία Βεργκάρα Instagram: Ποζάρει με με λευκό μπικίνι και σαγηνεύει με την ομορφιά της

Σοφία Βεργκάρα Instagram: Ποζάρει με με λευκό μπικίνι και σαγηνεύει με την ομορφιά της
Σοφία Βεργκάρα Instagram: Αναδρομή στο παρελθόν έκανε η Κολομβιανή ηθοποιός.

Η Σοφία Βεργάρα, η Κολομβιανή ηθοποιός, κωμικός, παραγωγός, οικοδέσποινα τηλεοπτικών προγραμμάτων, μοντέλο και επιχειρηματίας, προέβη πρόσφατα σε μια ανάρτηση στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram όπου ποζάρει σε πιο νεαρή ηλικία, με ένα κατάλευκο μπικίνι.

Φαίνεται πως η εκρηκτική σταρ του Χόλιγουντ θυμήθηκε την περίοδο που δούλευε ως μοντέλο, πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, με τις φωτογραφίες της με ένα «καυτό» λευκό μπικίνι μαζί με διαμαντένιο κολιέ και σκουλαρίκια να αναστατώνουν τους ακολούθους της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε το εξής: «#tbt Λος Άντζελες». Μάλιστα, τα likes έπεσαν… βροχή. Και ανάμεσά τους ήταν και οι «καρδούλες» από τη συνάδελφό της, Charlotte McKinney η οποία της έκανε αμέσως like, όπως και τη συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά «Modern Family», Ariel Winter.

Να αναφέρουμε πως η Σόφια δούλεψε ως μοντέλο στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Κολομβία πριν βρεθεί στο Λος Άντζελες και ασχοληθεί με την υποκριτική. Η Σοφία Βεργκάρα αρχικά σπούδασε οδοντιατρική σε ένα πανεπιστήμιο στην Κολομβία αλλά τα παράτησε δύο εξάμηνα πριν το πτυχίο της για να κυνηγήσει ευκαιρίες στο μόντελινγκ και στον χώρο του θεάματος.

Ακολούθως μετακόμισε στο Μαϊάμι, αφήνοντας πίσω της πολλές αναταραχές και εντάσεις στην Κολομβία , όπου ο μεγαλύτερός της αδελφός, ο Ραφαέλ δολοφονήθηκε το 1998 κατά τη διάρκεια απόπειρας απαγωγής του. Την ανακάλυψε ένας φωτογράφος ενώ περπατούσε σε μια παραλία της Κολομβίας και άμεσα της παρουσιάστηκαν προτάσεις για μόντελινγκ και δουλειά στην τηλεόραση.

Όπως έχει δηλώσει, η Σοφία Βεργάρα ήταν φοβισμένη με το να κάνει την πρώτη της τηλεοπτική διαφήμιση μέχρι οι δάσκαλοι της στο καθολικό σχολείο να της δώσουν την άδεια για να πάρει μέρος. Πάντως, έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός στην ηλικία των 17 σε ένα διαφημιστικό της Pepsi όπου μεταδόθηκε ευρέως στη Λατινική Αμερική.

Στην ηλικία των 20, μετακόμισε στην Μπογκοτά, της Κολομβίας, όπου εργάστηκε ως μοντέλο, περιστασιακά, και ως ηθοποιός σε τηλεοπτικές παραγωγές. Από το 1995 έως το 1998, συμπαρουσίασε με τον Fernando Fiore το «Fuera de serie», μια εκπομπή με μια σειρά από ταξίδια όπου επισκέπτονταν εξωτικά μέρη σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments