Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [18/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [18/04/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα έχουν μια ήρεμη Κυριακή αφιερωμένη στον εαυτό τους και τη σχέση τους.

Κριός

Η ρίζα ενός ρομαντικού ζητήματος, ίσως συνδέεται βαθιά με μια παλιά ιστορία αγάπης. Όμως ό,τι συνέβη στο παρελθόν, δεν πρέπει να προσθέσει καύσιμο σε οποιαδήποτε αμφιβολία βιώνεις τώρα. Συζήτησε με το ταίρι σου και προσπάθησε να καταλάβεις με ποιο τρόπο το παρελθόν, επηρεάζει το παρόν σου. Αν δεν αντιμετωπίσετε εγκαίρως το ζήτημα, μπορεί να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Ταύρος

Τα λόγια σου έχουν άφθονη επιρροή τώρα, γι’ αυτό μην υποτιμάς τη δύναμη του λόγου σου. Μόνο που πρέπει να είναι ευγενικός κι ευαίσθητος. Διαφορετικά, μπορεί να φανεί σαν μια ακούσια ή απαιτητική δυναμική. Εννοείς αυτό που λες, όμως μπορούν και οι πράξεις σου να κάνουν το ίδιο με αρκετή στοργή κα αγάπη.

Δίδυμοι

Έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να εξετάσεις το μέλλον της ερωτικής σου ζωής και το πώς θέλεις να εξελιχθούν τα ερωτικά σου, από δω και μπρος. Μην επιδοθείς όμως σε φαντασιώσεις που δεν προσφέρουν το παθιασμένο δυναμικό που χρειάζεσαι. Ακόμα κι αν ονειρεύεσαι… το κάνεις με σκοπό κι έχεις δικαίωμα να εμπνευστείς από τη σειρά επιλογών που προσφέρονται. Είναι σίγουρα εκεί.

Καρκίνος

Απόλαυσε την ερωτική προσοχή του εραστή σου, επειδή οι ανταλλαγές ή οι αλληλεπιδράσεις με το ταίρι σου, θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπάει τρελά, ανεξάρτητα από την κατάσταση του δεσμού σου. Θα εκπέμπεις μια πολύ σεξουαλική και γεμάτη αυτοπεποίθηση αύρα, που θα διασαφηνίσει στον εραστή σου ή το μελλοντικό σου ταίρι, πως δεν έχεις καμία αμφιβολία για το ποιον θέλεις. Είσαι επίσης υπέροχα τοποθετημένη για να αποφύγεις οποιαδήποτε ανεπιθύμητη προσοχή.

Λέων

Τα μεγαλύτερα εμπόδια στην παθιασμένη σου πρόοδο είναι αυτά που δημιουργείς μόνη σου. Μην ανησυχείς και μην αποθαρρύνεσαι από μια ρομαντική πρόκληση που προκύπτει. Έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις και να αποβάλλεις τυχόν ανασφάλειες που σε εμποδίζουν να απολαύσεις τη χαρά που σου αξίζει. Δοκίμασε να κάνεις ένα μικρό τολμηρό βήμα, επειδή θα δεις πως μπορεί να ανοίξει την πόρτα σε υπέροχες ερωτικές δυνατότητες.

Παρθένος

Παρόλο που γνωρίζεις πολύ καλά τον τρόπο που θα ήθελες να αυξήσεις το πάθος στη σχέση σου, μπορεί να επιθυμείς περισσότερο την αλλαγή της φύσης του δεσμού σου. Οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις μπορεί να είναι πολλές γι’ αυτό χρειάζεται προσεκτικός χειρισμός από πλευράς σου. Όμως μόλις κάνεις το πρώτο προσεκτικά επιλεγμένο βήμα, θα νιώσεις ευτυχισμένη για την είσοδό σου σε μια νέα περιοχή.

Ζυγός

Μπορεί μερικές μικρές αλλαγές που έγιναν σε αρκετούς τομείς της ζωής σου να έχουν δημιουργήσει ένα εύφορο έδαφος για να ανθίσει η ερωτική σου ζωή. Το παθιασμένο δυναμικό σου φαίνεται πιο εμπνευσμένο όταν δημιουργείς ένα μονοπάτι που σε οδηγεί εκεί, όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Η άρση των περισπασμών και η διαχείριση ορισμένων επιπλοκών, είναι τα πρώτα βασικά βήματα.

Σκορπιός

Το να πεις αυτό που σκέφτεσαι ή την άποψή σου, σημαίνει πως συνδέεσαι με την εσωτερική σου φωνή και πως οι παθιασμένες συνθήκες, ίσως είναι ιδανικές για να το κάνεις τώρα. Αυτό όμως επίκειται στην κατανόηση των αναγκών σου… από τον εραστή σου. Ενθαρρύνεις την αμφίδρομη ευπάθεια τώρα και πρόκειται να σου προσφέρει πολλά!

Τοξότης

Μπορεί να μην πιστεύεις πως έχει ωριμάσει αρκετά μια σημαντική σου φιλοδοξία για να την αποκαλύψεις. Όμως, το να μοιράζεσαι αυτό που λαχταράς να πετύχεις με το σύντροφό σου, μπορεί να του προσφέρει μια πολύ χρήσιμη οπτική. Βάλε τον εραστή σου στην εικόνα…κι αν η φιλοδοξία σου είναι αρκετά σημαντική, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε πιο πολλές συζητήσεις.

Αιγόκερως

Υπάρχει άφθονη θετική διάθεση κι ελπίζεις να συνδεθείς μ’ αυτή, ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση. Γι’ αυτό άφησέ τη να σε βοηθήσει να δεις τι χρειάζεσαι για να εμπνευστείς. Αντιμετωπίζεις τα βαθιά και ειλικρινή σου συναισθήματα αυτή τη στιγμή! Κι αυτά μπορούν να δώσουν όλη την καθοδήγηση ή το κίνητρο που χρειάζεσαι για να μεταβείς από αυτό που είναι αρκετά προβλέψιμο…. σ’ αυτό που φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον!

Υδροχόος

Αν αισθάνεσαι πως είσαι περισσότερο αντιδραστική παρά προνοητική στα ερωτικά σου, τότε αυτό δείχνει πως υπάρχει επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθούν νέες συνήθειες ή ρουτίνες. Αν ακολουθήσεις το ίδιο παθιασμένο μονοπάτι αναμένεται να σε οδηγήσει στην απάθεια και τον εφησυχασμό. Εστίασε στην πιο εμπνευσμένη ερωτική σου φιλοδοξία, γιατί θα μπορέσεις να δεις πόσο εφικτή είναι. Άφησέ τη να σε βοηθήσει να απομακρυνθείς από οποιαδήποτε δυσάρεστη ζώνη άνεσης τώρα! 

Ιχθύς

Αν και το τελευταίο πράγμα που θέλεις να ακούσεις είναι οι ιδέες για την ερωτική ζωή κάποιου άλλου, κάτι στο δικό τους κόσμο, ίσως σου φανεί πολύ ενδιαφέρον. Αυτό μπορεί να εξιτάρει την σέξι φαντασία σου, με αποτέλεσμα να την πυροδοτήσει. Αν είσαι ελεύθερη, κάποιος που σου αποκαλύπτει τις προθέσεις του, μπορεί να μετατρέψει την πλατωνική σας σχέση, σε ερωτικά παθιασμένη!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments