Ελλάδα

Κορωνοπάρτι Περιστέρι: Αστυνομική επιχείρηση στην οδό Βεάκη

Κορωνοπάρτι Περιστέρι: Αστυνομική επιχείρηση στην οδό Βεάκη
Κορωνοπάρτι Περιστέρι: Αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο, όπου διενεργούν τους απαραίτητους ελέγχους για τις μετακινήσεις, ώστε να μην στηθεί κάποιο πάρτι στο σημείο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση στην οδό Βεάκη στο Περιστέρι, όπου το προηγούμενο διάστημα συγκεντρώνονταν πολλά άτομα. Η επιχείρηση γίνεται προκειμένου να αποφευχθεί εκ νέου συγκέντρωση, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο, όπου διενεργούν τους απαραίτητους ελέγχους για τις μετακινήσεις, ώστε να μην στηθεί κάποιο πάρτι στο σημείο. Ειδικότερα, αστυνομικοί από την Ομάδα ΟΔΟΣ, την τροχαία και τις Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος καθώς και άντρες ήπιων περιπολιών και διαχείρισης συναθροίσεων, βρίσκονται παρατεταγμένοι στο πεζοδρόμιο, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού και κορωνοπάρτι όπως αυτά που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Ταυτόχρονα, οι δυνάμεις της αστυνομίας έχουν κλείσει την Αιμιλίου Βεάκη και όλες τις καθέτους που οδηγούν σε αυτή κάνοντας εντατικούς ελέγχους.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, αστυνομικές δυνάμεις συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι, έκαναν τους απαραίτητους ελέγχους και παρέμειναν μέχρι αργά στο σημείο, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει συγκέντρωση πολλών εκατοντάδων νέων, μετά από πολλές μέρες. Η επιχείρηση θεωρήθηκε πετυχημένη και επαναλήφθηκε και το Σαββατοκύριακο με την πλατεία Βαρνάβα να παραμένει «ήσυχη».

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, θα υπάρξουν μπλόκα και σε άλλες πλατείες, ώστε να σταματήσουν τα φαινόμενα αυτά. «Ο τρόπος για να παταχθούν τα φαινόμενα αυτά είναι κοινωνική τους απομόνωση. Η πλειοψηφία τηρεί τα μέτρα, λίγη υπομονή ακόμα», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments