Lifestyle

Survivor spoiler 20/4: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Survivor spoiler 20/4: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα
Survivor spoiler 20/4: Προβλήματα για τους Κόκκινους, σε πελάγη ευτυχίας οι Μπλε.

Στο στίβο μάχης θα ριχτούν και απόψε οι παίκτες του Survivor διεκδικώντας τη νίκη και την ασυλία. Την ίδια ώρα, ο Τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali, είναι εκνευρισμένος με υπαλλήλους της παραγωγής, οι οποίοι «βοηθούν» παίκτες.

Survivor spoiler 20/4: Τι θα δούμε σήμερα

Ποια ομάδα λοιπόν κερδίζει σήμερα τον αγώνα ασυλίας και ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση; Ο σημερινός στίβος μάχης μας θυμίζει τους παλιούς, όπου απαιτούνταν ταχύτητα, δύναμη και στόχος. Οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα με τους Μπλε να επιθυμούν να συνεχίσουν το σερί τους και τους Κόκκινους να θέλουν να αποφύγουν την αποχώρηση ενός ακόμη παίκτη.

Σύμφωνα όμως με τα spoilers αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος θα είναι οι Μπλε. Έτσι, τρεις Κόκκινοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα. Εκτός από τον Τριαντάφυλλο που έχει ήδη βγει στον τάκο, ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα συμπληρώσουν τη λίστα.

Survivor spoiler 20/4: Τι είδαμε χθες

Χθες οι Μπλε επικράτησαν πολύ εύκολα με σκορ 10-6 των Κόκκινων σε ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο αγώνισμα, στο οποίο ο Ηλίας Μπόγδανος δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του με τον Σάκη Κατσούλη να παλεύει μόνος του και στο τέλος να ξεσπά λέγοντας πως δεν μπορεί να χαρίζει μόνο αυτός νίκες στην ομάδα του αφού δεν είναι αρκετές να τους δώσουν το έπαθλο. Συγχρόνως, οι Μπλε είναι στα καλύτερά τους και προς το παρόν μπορούν να απολαμβάνουν τα φαγητά και τις ασυλίες τους.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments