Ελλάδα

Νόρα Κατσέλη: Σε κρίσιμη κατάσταση η ηθοποιός

Νόρα Κατσέλη: Σε κρίσιμη κατάσταση η ηθοποιός
Νόρα Κατσέλη: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Διακομίστηκε αρχικά χθες το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η Νόρα Κατσέλη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ της Ευρωκλινικής σε πολύ σοβαρή κατάσταση, έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Η 74ρονη ηθοποιός διακομίστηκε αρχικά χθες το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και διαπιστώθηκε εγκεφαλική αιμορραγία. Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο νοσοκομείο έχει ενταχθεί στο σύστημα εφημεριών του ΕΣΥ, που πιέζεται αφόρητα, ώστε να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών για άλλα περιστατικά πλην εκείνων του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, για τη Νόρα Κατσέλη κρίθηκε επιβεβλημένη η εισαγωγή της και δρομολογήθηκε η χειρουργική αντιμετώπιση της εγκεφαλικής αιμορραγίας σε ιδιωτική κλινική, όπως γίνεται κατά την περίοδο της πανδημίας, που οι ιδιωτικές μονάδες έχουν συστρατευθεί με τα δημόσια νοσοκομεία για τις ανάγκες των πολιτών.

Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης και ήταν πολύωρη. Πλέον και για τα επόμενα 24ωρα η ασθενής θα παραμείνει στη ΜΕΘ, με τους θεράποντες γιατρούς να αναμένουν με αγωνία την έκβαση της υγείας της.

Ποια είναι η Νόρα Κατσέλη

Η Νόρα (Ελεονώρα) Κατσέλη (15 Σεπτεμβρίου 1946) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και πρώην βουλευτής. Είχε μητέρα την ηθοποιό Αλέκα Κατσέλη, πατέρα τον σκηνοθέτη Πέλο Κατσέλη και αδελφή της είναι η πολιτικός και οικονομολόγος Λούκα Κατσέλη. Ασχολήθηκε με την πολιτική και υπήρξε εκλεγμένη βουλευτής στη Β’ Αθήνας. Έχει μία κόρη τη Σάντρα, ενώ έχει δηλώσει ότι λατρεύει την εγγονή της.

«Η κόρη μου σπούδαζε ούσα παντρεμένη και απέκτησε στη συνέχεια το παιδί. Έκανε τα πάντα, όπως κι εγώ. Την Ελεωνόρα τη λατρεύω, είναι γλυκό και γοητευτικό πλάσμα, αλλά η μεγάλη αδυναμία μου είναι η κόρη μου. Με το εγγόνι έχεις όλα τα καλά, χωρίς ευθύνες. Με την κόρη μου είμαστε πολύ δεμένες, αλλά και πολύ ανεξάρτητες.

Είχα το φόβο του θανάτου και τι θ’ απογίνει το παιδί μου και της έμαθα από μικρή να είναι ανεξάρτητη, να μαγειρεύει, να κερδίζει το χαρτζιλίκι της κρατώντας παιδάκια. Μου έλεγε ο πρώην σύζυγος μου “Θα λέει ο κόσμος ότι η κόρη της Κατσέλη έχει ανάγκη από δουλειά σε τόσο μικρή ηλικία” και του απαντούσα πως “Πρέπει να μάθει πώς βγαίνουν τα χρήματα και πώς να τα διαχειρίζεται”. Φοβόμουν μήπως μου συμβεί κάτι και δεν τα βγάλει πέρα μόνη της», έχει πει σε συνέντευξή της.

Σε ποιες ταινίες έχει εμφανιστεί

  • 1967 Νυμφίος ανύμφευτος
  • 1968 Δόκτωρ Ζι-Βέγγος
  • 1969 Η γενιά των ηρώων Ένα ασύλληπτο κορόιδο
  • 1972 Ερωτιάρης του γλυκού νερού
  • 1973 Ο φαντασμένος
  • 1974 Ένας νομοταγής πολίτης
  • 1982 Οι μικροαστοί
  • 2011 Διαμάντια και Μπλουζ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments