Lifestyle

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η αποκάλυψη για τον Γιάννη Πάριο

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η αποκάλυψη για τον Γιάννη Πάριο
Αντελίνα Βαρθακούρη: Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τον Γιάννη Πάριο και τον σύζυγο της, κατά την διάρκεια της συνέντευξης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε σχετικά με την σχέση της με το Γιάννη Πάριο. Η ίδια είχε μιλήσει σχετικά με την τηλεοπτική της αποχώρηση. Ακόμη, είχε αναφερθεί σχετικά με ένα περιστατικό που έγινε μέσα στην εκπομπή με τον σύζυγο της.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια, μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, είπε σχετικά με τη συνεργασία της με τον ALPHA, ότι «είχε πρόβλημα με έναν άνθρωπο». Ακόμη, μίλησε και για την οικογένειά της και τον πεθερό της, Γιάννη Πάριο.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Σχετικά με τον Γιάννη Πάριο

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, ότι γνώρισε τον Γιάννη Πάριο σε μια απονομή δίσκου. Χαρακτηριστικά, η Αντελίνα Βαρθακούρη είπε πως ήθελε να κάνει οικογένεια από μικρή γι’ αυτό και παντρεύτηκε στα 24 της και σημείωσε ότι «είμαστε πατροπαράδοτη οικογένεια και είναι όμορφο να έχεις το ίδιο επίθετο με τα παιδιά σου», διευκρινίζοντας για ποιον λόγο επέλεξε να κρατήσει το επώνυμο του συζύγου της και όχι το δικό της (σ.σ. Τελώνη).

Αναφορικά με τον Γιάννη Πάριο, η παρουσιάστρια τόνισε: «Τον πεθερό μου τον γνώρισα σε μια απονομή δίσκου. Ήταν αυτό το μαγικό που εγώ εκείνη την ώρα δεν έβλεπα τον Πάριο. Έχει μια ταπεινότητα, μια συστολή. Ο πεθερός μου μού έδωσε πολλά πράγματα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Αντελίνα Βαρθακούρη: Σχετικά με την τηλεοπτική της συνύπαρξη με τον σύζυγο της

Η συζήτηση ήλθε και στο τηλεοπτικό πεδίο, με την Αντελίνα Βαρθακούρη να αποκαλύπτει πως «είχε πρόβλημα μόνο με έναν άνθρωπο στον ALPHA». Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «ΣΟΥ-ΚΟΥ Family» στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι «με τον ALPHA ήταν ένα σύντομο διαζύγιο, μετά ήρθε ο ΣΚΑΪ στη ζωή μου και με πίστεψε ο κύριος Κόμπος και, ύστερα από πολύ καιρό, νιώθω καλά με την τηλεοπτική μου οικογένεια».

Επίσης, η ίδια είπε πως «πιστεύει στην τηλεοπτική της συνύπαρξη με τον Χάρη Βαρθακούρη, αρκεί να δει κάποια πράγματα που δεν βλέπει». Πάντως, όσον αφορά στη συμμετοχή της στο παιχνίδι «Globetrotters» του STAR, η Αντελίνα Βαρθακούρη σημείωσε πως «απενοχοποίησε τον συζυγικό καβγά».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments