Lifestyle

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έξαλλη με αυτό που έγινε – Τι είπε στον σύζυγό της την ώρα της εκπομπής

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έξαλλη με αυτό που έγινε – Τι είπε στον σύζυγό της την ώρα της εκπομπής
Αντελίνα Βαρθακούρη: Η ατάκα του συζύγου της, Χάρη, την ενόχλησε και δεν το έκρυψε.

Πρεμιέρα είχαν σήμερα Σάββατο 30 Ιανουαρίου η Αντελίνα Βαρθακούρη μαζί με τον σύζυγό της, Χάρη, με την εκπομπή «Σου Κου Family» στον ΣΚΑΙ και ήδη σημειώθηκε το πρώτο «επεισόδιο».

Όπως ήταν φυσικό, ένα από τα θέματα με τα οποία καταπιάστηκε η εκπομπή ήταν το ελληνικό «#MeToo» μετά τη… βροχή καταγγελιών στον χώρο του αθλητισμού, του θεάτρου και της μουσικής. Όμως, ένα χιουμοριστικό σχόλιο του παρουσιαστή δεν άρεσε ιδιαίτερα στην Αντελίνα και δεν το έκρυψε.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της νέας εκπομπής σημείωσε χαρακτηριστικά στον Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος είχε πει με χαμόγελο πως «εγώ πρέπει να σας πω ότι στο σπίτι μου δέχομαι συνέχεια σεξουαλική παρενόχληση και εκφοβισμό», «ώπα, ώπα, δεν θέλω καθόλου πάνε σε αυτό το θέμα να κάνουμε οποιοδήποτε χιούμορ αυτή τη στιγμή».

«Ήθελα λίγο να ελαφρύνω την κατάσταση», έσπευσε να απαντήσει ο Χάρης Βαρθακούρης με την Αντελίνα να επιμένει πως «όχι, δεν είναι η ώρα να ελαφρύνουμε τη στιγμή… Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό, συγγνώμη που επεμβαίνω έτσι απλά ξαναλέω πως ως γυναίκα και ως μάνα δεν δέχομαι κουβέντα. Παίρνω θέση και η θέση μου είναι πως με φτερούγες ανοιχτές είμαστε δίπλα σε κάθε άνθρωπο ο οποίος θέλει να βγάλει από μέσα του όλο αυτό που τον βαραίνει και έχει δεχθεί κάτι που τον έχει πληγώσει».

«Σου Κου Family» με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη

«Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15.00, οι οικοδεσπότες του Σου Κου Family ανοίγουν το τηλεοπτικό σπιτικό τους και με τους συνεργάτες τους, υπόσχονται να μας αλλάξουν τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου.

Στην παρέα της εκπομπής, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά και μαζί τους η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη, για να μας ενημερώνουν για ό,τι παίζει και να μην αφήνουν τίποτα ασχολίαστο.

Ο σεφ Ιωσήφ Συκιανάκης και η ΜαμαΤσίτα θα ετοιμάζουν για εμάς απολαυστικές συνταγές που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε. Ο Χρήστος Άρχος θα μας ενημερώνει αναλυτικά για τις αστρολογικές προβλέψεις, η Τέτα Καμπουρέλη θα μοιράζεται μαζί μας μυστικά ομορφιάς και η ψυχολόγος Ελπίδα Γεωργακοπούλου θα μας μιλά για θέματα οικογένειας και σχέσεων.

Ενδιαφέροντες καλεσμένοι θα έρχονται στο τηλεοπτικό σπιτικό του Σου Κου Family, ενώ σε κάθε εκπομπή ο Χάρης μαζί με αγαπημένους τραγουδιστές θα φροντίζουν για τη διασκέδασή μας με ένα μουσικό πρόγραμμα – έκπληξη», αναφέρεται στην επίσημη περιγραφή του καναλιού για τη νέα εκπομπή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments