Πολιτική

Χάρης Θεοχάρης: Θρηνεί τον χαμό του πατέρα του

Χάρης Θεοχάρης: Θρηνεί τον χαμό του πατέρα του
Χάρης Θεοχάρης: Ο υπουργός Τουρισμού θρηνεί για τον θάνατο του πατέρα του. Η συγκινητική ανάρτηση με την οποία τον αποχαιρέτησε.

Ο Χάρης Θεοχάρης έχασε τον πατέρα του με αποτέλεσμα να περνάει δύσκολες ώρες. Ο υπουργός Τουρισμού τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, κάνοντας γνωστή και την είδηση του χαμού του.

Ο κ. Θεοχάρης «ζήτησε» από τον πατέρα του να του φιλήσει τη μητέρα του, η οποία επίσης έχει φύγει από τη ζωή. Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν άντεξες άλλο. Πήγες να βρεις τη Γιωργίτσα σου που τόσο σου έλειψε. Ποιητής εσύ ο άρχοντας του ορθολογισμού &της ψυχραιμίας. Που μου τα έδωσες ακέραια. Φεύγεις & παίρνεις τα πρώτα μου χρόνια μαζί σου. Μένω & σε κρατώ μέσα μου για πάντα. Αντίο,φίλα μου τη μαμά».

Ποιος είναι ο Χάρης Θεοχάρης

Ο Χάρης Θεοχάρης είναι Έλληνας πολιτικός βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου και υπουργός Τουρισμού στη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Έχει σπουδάσει μηχανικός λογισμικού στο Imperial College του Λονδίνου. Διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων αλλά δούλεψε και σε νεοσύστατες εταιρίες καινοτομίας (start-up). Ο κ. Θεοχάρης είναι κάτοχος διπλώματος MEng στην τεχνολογία λογισμικού (Software Engineering (Hon) – 1993) από το Imperial College of Science Technology and Medicine του Λονδίνου.

Το 2011 έγινε Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων. Aπό από τις αρχές του 2013 ως και τον Ιούνιο του 2014 ήταν Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων στο Υπουργείο Οικονομικών. Η απομάκρυνσή του αναφερόταν από τον επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ, Πάουλ Τόμσεν, ως σημείο καμπής για τη μη ολοκλήρωση της πέμπτης αξιολόγησης του ελληνικού οικονομικού προγράμματος.

Χάρης Θεοχάρης: Θρηνεί τον χαμό του πατέρα του

Χάρης Θεοχάρης: Θρηνεί τον χαμό του πατέρα του

Η πολιτική πορεία του

  • Εξελέγη βουλευτής με το Ποτάμι για πρώτη φορά στις εκλογές Ιανουαρίου 2015
  • Επανεξελέγη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015.
  • Στις 19 Απριλίου 2016, ο Χάρης Θεοχάρης ανεξαρτητοποιήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού.
  • Στις 7 Ιουλίου 2016 ανακοίνωσε την ίδρυση πολιτικού κόμματος με την ονομασία Δημοκρατική Ευθύνη. Στο νέο κόμμα συμμετείχε και ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος.
  • Στις 19 Οκτωβρίου 2016 διεγράφη από τη Δημοκρατική Ευθύνη.
  • Παρέμεινε ανεξάρτητος βουλευτής τα επόμενα δύο χρόνια.
  • Στις 18 Δεκεμβρίου 2018 εντάχθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments