Ελλάδα

Μένιος Φουρθιώτης: Έκρηξη έξω από το σπίτι του

Μένιος Φουρθιώτης: Έκρηξη έξω από το σπίτι του
Μένιος Φουρθιώτης: Νέα επίθεση κατά του παρουσιαστή έξω από την οικία του στον Διόνυσο.

Έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα έξω από την κατοικία του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, στον Διόνυσο. Από αυτήν προκλήθηκαν ζημιές αλλά όχι κάποιος τραυματισμός. Θυμίζουμε ότι στις 16 Απριλίου ο παρουσιαστής είχε καταγγείλει πυροβολισμούς στο σπίτι του ενώ ο ίδιος είχε βρεθεί στο επίκεντρο ύστερα από την απόσυρση της φρουράς του από την ΕΛ.ΑΣ.. Προσέφυγε στο ΣτΕ ζητώντας την επιστροφή της, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε.

Τι συνέβη στο σπίτι του τα μεσάνυχτα:

Οι πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι η έκρηξη ακούστηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο διαπίστωσαν φθορές στην γκαραζόπορτα του σπιτιού και μικρές ζημιές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Επίσης, στο σημείο μετέβησαν ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι συνέλεξαν στοιχεία προκειμένου να εξακριβώσουν το είδος του μηχανισμού που προκάλεσε την έκρηξη αλλά και την ταυτότητα των δραστών.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε παρακάτω είναι από τον τόπο του συμβάντος και αναρτήθηκαν στο facebook από τον δημοσιογράφο Γιώργο Σφακιανάκη,που συνεργάζεται με τον Μένιο Φουρθιώτη. Τον Ιανουάριο και ο ίδιος είχε πέσει θύμα εμπρηστικής επίθεσης στο αυτοκίνητό του, λέγοντας τότε ότι στόχος δεν ήταν ο ίδιος αλλά ο Μένιος Φουρθιώτης. Η επίθεση είχε σημειωθεί έξω από τα στούντιο ALFA, στα Μελίσσια.

Οι φωτογραφίες:

Τι είχε γίνει στις 16 Απριλίου:

Ο Μένιος Φουρθιώτης έγινε στόχος άγνωστου που πυροβόλησε με καλάσνικοφ, έξω από το σπίτι του. Η ώρα ήταν 22:20 όταν άτομο που κινούνταν πεζό με μαύρα ρούχα και αθλητική περιβολή έφτασε έξω από την οικία του γνωστού παρουσιαστή. Ο δράστης άνοιξε πυρ προς το φυλάκιο στην είσοδο της μονοκατοικίας, το οποίο ήταν άδειο, καθώς δεν υπάρχει φρουρός. Ο Μένιος Φουρθιώτης ειδοποίησε την αστυνομία και ένστολοι έσπευσαν άμεσα στην περιοχή, από όπου συνέλεξαν περίπου 10 με 15 κάλυκες.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Βρούτσης είχε μιλήσει για τον παρουσιαστή στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» προχωρώντας σε καταιγιστικές αποκαλύψεις και περιγράφοντας τα όσα διαδραματίζονταν στο υπουργείο από αυτόν, μιλώντας για αρκετές περιστατικά εις βάρος του, αλλά και εις βάρος υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου. Ο κ. Βρούτσης περιγράφοντας το οικονομικό σκάνδαλο πίσω από τους εκβιασμούς, έκανε λόγο για τουλάχιστον τρεις μήνες που ο παρουσιαστής εισέπραξε με αυτόν τον τρόπο τα λεφτά, ενώ υπολόγισε τη μηνιαία ζημιά γύρω στις 70.000 – 80.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments