Lifestyle

Σαμπρίνα Eurovision: Θα είχα καλύτερη θέση από τη Μαντώ

Σαμπρίνα Eurovision: Θα είχα καλύτερη θέση από τη Μαντώ
Σαμπρίνα Eurovision: «Αν είχα πάει εγώ αντί για τη Μαντώ στη Eurovision θα είχαμε καλύτερη θέση. Αδικήθηκα» δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια.

Η Σαμπρίνα παραμένει εντυπωσιακή και στην επικαιρότητα με τις συχνές τοποθετήσεις της στα social media για διάφορα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα. Σήμερα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love It» και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού και μεταξύ άλλων εξέφρασε την πικρία της για το γεγονός πως δεν είχε πάει στη Eurovision το 2003 με το τραγούδι «Camera», αλλά εν τέλει είχε επιλεγεί η Μαντώ με το «Never let you go».  Η τραγουδίστρια επίσης είχε δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν πως έχει κάνει ψυχανάλυση.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να δηλώσει σίγουρη πως η Ελλάδα θα είχε καλύτερη τύχη στον μεγαλύτερο, ευρωπαϊκό, διαγωνισμό μουσικής εάν είχε εκπροσωπηθεί από την ίδια. «Στη Eurovision είχα διαγωνιστεί με το Camera, αλλά είχε περάσει η Μαντώ. Θεωρώ ότι αδικήθηκα. Αν είχα πάει στη Eurovision θα είχαμε πάρει καλύτερη θέση» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε πως είχε συμμετάσχει και σε διαγωνισμό του OGAEX. «Θυμάμαι το 1995 ήταν η πρώτη φορά που η Ελλάδα είχε κερδίσει στο Ogae song Contest που συμμετείχε και η Celine Dion, αλλά δεν είδα να έκανε εντύπωση σε κανέναν και δεν είχαν ασχοληθεί. Είχαν ασχοληθεί πιο πολύ με το ποιον βγαίνω», υπογράμμισε.

Για το Survivor και τη γνωριμία της με τον Τριαντάφυλλο είπε: «Ο Τριαντάφυλλος είναι αυτός που βλέπουμε. είναι έξυπνος και έχει τον τρόπο να περάσει αυτό που θέλει να περάσει. Τον συμπαθώ τον Τριαντάφυλλο».

Ακόμη, αναφορικά με το αν έχει κάνει σέξι εμφανίσεις είπε: «Δεν έχω βγει ιδιαίτερα σέξι στην πίστα. Δεν ξέρω πως υπάρχει αυτή η εντύπωση».

Επίσης τοποθετήθηκε για την πανδημία λέγοντας πως «τώρα με την καραντίνα  όχι άνθρωπο δεν έχω βρει, ούτε αρσενικό γάτο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, αλλά και στη συνεπιμέλεια που έχει επιλέξει με τον πατέρα του γιου της.

Σαμπρίνα: Τη δεκαετία του ’90 έκανε θραύση αφού όχι μόνο τα τραγούδια της γινόντουσαν επιτυχίες, αλλά η ίδια ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Δείτε τη σήμερα.

Η Σαμπρίνα άφησε εποχή τη δεκαετία του ’90. Μπορεί να μην έφτασε τη φήμη της Άννας Βίσση ή της Καίτης Γαρμπή, αλλά τα τραγούδια της γινόντουσαν επιτυχίες, ενώ η ίδια ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή γυναίκα. Το πλήρες ονοματεπώνυμό της είναι Αλεξάνδρα Τσερκάνου, αλλά όλοι την ήξεραν και την ξέρουν με το Σαμπρίνα.

Από τη δεκαετία του 1990 μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια, αλλά η τραγουδίστρια όπως φαίνεται δεν έχει αλλάξει και πολύ. Παρά το γεγονός ότι διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της, παραμένει φρέσκια και μοιάζει πολύ νεότερη. Η Σαμπρίνα δημοσιεύει φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μπορούμε να δούμε πώς είναι σήμερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments