Αθλητισμός

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Τζούντα Γκαρσία

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Τζούντα Γκαρσία
ΑΕΚ: Ο μικρότερος αδερφός του Λιβάι Γκαρσία ήρθε στην Αθήνα.

Ο Τζούντα Γκαρσία έφτασε αργά χθες βράδυ στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» όπως και άλλες ομάδες βρίσκονται ήδη στην αναζήτηση των παικτών για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Από τη μία εξετάζεται η περίπτωση του 27χρονου Νασίμ Ουαμού, ενώ δύσκολη φαίνεται πως θα αποδειχθεί η περίπτωση παραμονής του Ολιβέιρα.

ΑΕΚ: Έτοιμος να υπογράψει ο Τζούντα Γκαρσία

Ο μικρότερος αδερφός του Λιβάι Γκαρσία, που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, έχει μείνει ελεύθερος από την Νερόκα της Ινδίας και αναμένεται να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους». ΑΕΚ σημαία

Ο 20χρονος άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κεντρικής Αμερικής και είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων όπως Μπενφίκα, Χετάφε και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Όμως η «Ένωση» με… σύμμαχο και τον Λιβάι φαίνεται πως κατάφερε να τον πείσει να υπογράψει σε αυτή και να αποτελέσει μια καλή επένδυση για το μέλλον της ομάδας.

ΑΕΚ: Η πείπτωση του Νασίμ Ουαμού

Την περίπτωση του Νασίμ Ουαμού εξετάζει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστορελίδα Foot365. Πιο συγκεκριμένα τονίζεται πως ο 27χρονος Γαλλομαροκινός αριστερός φουλ μπακ της Ροντέζ, που αγωνίζεται στην Β’ Γαλλίας, απασχολεί τις Μαλίν, Σεντ Γκάλεν και ΑΕΚ.

«Ο Νασίμ Ουαμού βρίσκεται στη λίστα της Μαλίν, της Σέντ Γκάλεν, αλλά και της ΑΕΚ ενόψει της νέας χρονιάς καθώς λήγει το συμβόλαιό του στο τέλος της χρονιάς», σημειώνει το Foot365 για τον Ουαμού που φέτος μετρά 23 ματς με 1 ασίστ με την φανέλα της Ροντέ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη θυγατρική ομάδα της Σεντ Ετιέν και της Μαρίτιμο, όπως και στις Αντρελεζέ, Κονσολά, Μουλούς και Μπουλόν. Το σήμα της ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δύσκολη η παραμονή Ολιβέρια

Ο δγμοσιογράφος Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε σχετικά με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο θέμα του Νέλσον Ολιβέιρα. Όσο για το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι, παραδέχθηκε ότι ειδικά μετά την πρόταση που φέρεται να έχει από το Κατάρ (και δεδομένου ότι η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει με λιγότερα από όσα παίρνει τώρα) είναι δύσκολο να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Εξήγησε λοιπόν ότι θα γίνει άλλη μια κουβέντα μαζί του, ωστόσο ανεξάρτητα απ’ αυτό, οι «κιτρινόμαυροι» κοιτάζουν ήδη στην αγορά για επιθετικό, ώστε να μπορούν να τον αντικαταστήσουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments