Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: «Θα ξαναμιλήσει με Ολιβέιρα, αλλά ψάχνει ήδη επιθετικό η ΑΕΚ»

Κετσετζόγλου: «Θα ξαναμιλήσει με Ολιβέιρα, αλλά ψάχνει ήδη επιθετικό η ΑΕΚ»
Κετσετζόγλου: Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε από την εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, στις πιθανότητες παραμονής του Ολιβέιρα στην ΑΕΚ.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε σχετικά με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο θέμα του Νέλσον Ολιβέιρα. Πριν από λίγες μέρες ο δημοσιογράφος είχε αναφερθεί στην αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ. Αλλά και για τις επαφές που γίνονται σε σοβαρό επίπεδο για το θέμα του προπονητή.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος, μίλησε, στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, αρχικά για τον τραυματισμό του Πορτογάλου, τονίζοντας την πίστη του παίκτη (παρόλο που μοιάζει δύσκολο) ότι θα παίξει στα τελευταία ματς των playoffs.

Κετσετζόγλου

AEK

Το ενδεχόμενο παραμονής

Όσο για το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι, παραδέχθηκε ότι ειδικά μετά την πρόταση που φέρεται να έχει από το Κατάρ (και δεδομένου ότι η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει με λιγότερα από όσα παίρνει τώρα) είναι δύσκολο να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Εξήγησε λοιπόν ότι θα γίνει άλλη μια κουβέντα μαζί του, ωστόσο ανεξάρτητα απ’ αυτό, οι «κιτρινόμαυροι» κοιτάζουν ήδη στην αγορά για επιθετικό, ώστε να μπορούν να τον αντικαταστήσουν.

Η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό είχε αναφέρει πως το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν το καλύτερο δυνατό, ωστόσο ήταν αποδεκτό, αν αναλογιστεί κανείς ότι κρατάει την ομάδα στο κυνήγι της Ευρώπης. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι υπήρξαν παθογένειες κατά το παρελθόν.

Μερικές από αυτές που τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου είναι η ατομικότητα κάποιον εκ των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, ειδικά στην τελική ενέργεια και φάση, αλλά και η αδυναμία εκμετάλλευσης των στημένων φάσεων, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που είναι αρκετά καλοί σε αυτό το κομμάτι του αγώνα.

Παράλληλα, στάθηκε και σε άλλα δύο σημεία. Πιο συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, μίλησε για το πάθος και την ένταση που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» έβγαλαν αντίδραση παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός βρέθηκε νωρίς μπροστά στο σκορ και είχαν πολλές ευκαιρίες ώστε να πάρουν και τη νίκη. Τέλος, μίλησε και για το γεγονός ότι πλέον η ομάδα δείχνει να έχει συνοχή και να μην είναι «μπάτε σκύλοι αλέστε», όπως το προηγούμενο διάστημα.

Ακούστε το ηχητικό

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments