Lifestyle

Survivor: Πάρτι για την αποχώρηση του Παππά

Survivor: Πάρτι για την αποχώρηση του Παππά
Survivor: Στο αποψινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την πρώτη μέρα στο Survivor μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππα, με τους Τζέιμς, Μπάρτζη και Μπόγδανο να χαίρονται, όχι όμως και ο Τριαντάφυλλος.

Πρώτη μέρα στο Survivor μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά και όπως είδαμε στο αποψινό επεισόδιο ο Τζέιμς Καφετζής με τον Νίκο Μπάρτζη πανηγύρισαν με την ψυχή τους, ενώ και ο Ηλίας Μπόγδανος δεν έκρυψε τη χαρά του δηλώνοντας πως «επέστρεψαν τα χαμόγελα στην παραλία». Βέβαια αργότερα τον είδαμε να παραδέχεται πως ο ηθοποιός θα λείψει από την καλύβα των Κόκκινων. Από την άλλη ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου ήταν στεναχωρημένος, καθώς «έχασε» τον φίλο και σύμμαχό του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Από την πρώτη κιόλας βραδιά στήθηκε ένα μικρό πάρτι για την αποχώρηση του Αλέξη και καθώς κάποιοι γιόρταζαν με τραγούδι και χορούς, ο Ντάφυ ήταν απομονωμένος και προσπαθούσε να διαχειριστεί την απογοήτευσή του.

Το πάρτι βέβαια αφορούσε και την παραμονή του Γιώργου Ασημακόπουλου στον Άγιο Δομίνικό.

«Αλέξη, σ’ αγαπώ ρε!»

«Είμαι ράκος, αλήθεια» παραδέχθηκε στη συνέχεια, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες τραγουδούσαν, ο Τριαντάφυλλος στο Survivor. Βέβαια, όταν τον παρέσυραν τα άσματα των υπολοίπων, παρά τη στεναχώρια του, ο τραγουδιστής ακολούθησε και, δη, έδωσε τον ρυθμό μουσικά! «Αλέξη, σ’ αγαπώ ρε! Σ’ αγαπώ» πρόσθεσε στην κάμερα του ριάλιτι ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια ανέφερε πως ήταν ντροπή οι πανηγυρισμοί για την αποχώρηση του Παππά.

Ο Τζέιμς με τη σειρά του δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την αποχώρηση του Αλέξη, καθώς ήταν ένας παίκτης που είχε ως στόχο να διώξει τον Ροδίτη από το παιχνίδι. Ο Τζέιμς δήλωσε πως νιώθει ότι είναι σε πενταήμερη με τον κολλητό του κι ότι τώρα αρχίζει το Survivor, διότι έφυγε ένα μαύρο σύννεφο από πάνω του.

Τέλος, ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Γιώργος Λιανός, λίγο πριν από το αποψινό αγώνισμα με έπαθλο φαγητού, ανακοίνωσε πως ο Ντάφυ έσπασε το ρεκόρ του Ντάνου σχετικά με τις περισσότερες παραμονές στο παιχνίδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments