Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [25/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [25/04/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα πρέπει να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στη σχέση τους.

Kριός

Προσοχή στη χιονοστιβάδα των ερωτικών σου αποκαλύψεων! Μπορεί να θέλεις να μεταφέρεις αυτά που νιώθεις στον αγαπημένο σου και πιστεύεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. Μόλις ξεκινήσεις όμως, ίσως δυσκολευτείς να σταματήσεις. Πες αυτά που σε προτρέπει να πεις η καρδιά σου. Όμως μην προσπαθήσεις να περιορίσεις την έκφραση των συναισθημάτων σου, μόνο στη συζήτηση. Επειδή και η ενέργειές σου, μπορούν να μεταδώσουν με σαφήνεια το μήνυμά σου.

Tαύρος

Μπορεί να δυσκολεύεσαι σήμερα να κρατήσεις τον αυτοέλεγχο ή την αυτοσυγκράτησή σου…αλλά αν το κάνεις, θα είναι προς το συμφέρον σου. Κι αυτό επειδή μπορεί να υπερβάλλεις, κάνοντας το κεφάλι του εραστή σου να γυρίζει. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, η υπομονή ή η επαναφορά των ορίων σου, θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς την κατάσταση. Απαιτούνται μικρά βήματα τώρα…όχι άλματα. 

Δίδυμος

Αύξησε την ένταση των ενστίκτων σου, για να προσδιορίσεις πότε θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για να ανοιχτείς στον αγαπημένο σου. Θα μπορούσες να το βάλεις σε εφαρμογή, όταν η προσοχή του απαιτείται αλλού. Επειδή ο κακός συγχρονισμός από μεριάς σου μπορεί να σε κάνει να λάβεις λάθος μήνυμα από τη στάση του. Άφησε την εσωτερική σου φωνή να βοηθήσει ώστε να κάνεις μια προσεκτική, προσέγγιση. Έτσι θα μπορέσεις να τον ακούσεις – και να τον κατανοήσεις.

Καρκίνος

Οι δεσμεύσεις ή οι ρυθμίσεις της προσωπικής σου ζωής θα συγκρουστούν μ’ αυτές της ερωτικής σου. Ίσως χρειαστεί να αφιερώσεις τον ανάλογο χρόνο και στις δύο, για να είσαι σίγουρη πως δεν απογοητεύεται κανείς. Αν αυτός που πρέπει να αλλάξει το πρόγραμμά του είναι ο εραστής σου…τότε ας είναι. Γνωρίζεις έτσι κι αλλιώς, πως η αναμονή αξίζει τον κόπο! 

Λέων

Οι ιδέες ή τα οράματα του εραστή σου αντηχούν βαθιά μέσα σου και σε ωθούν να τον βοηθήσεις να τα πραγματοποιήσει. Να θυμάσαι όμως, πως ανεξάρτητα από το πόσο ενθουσιασμένη είσαι σχετικά με αυτό που τον ενεργοποιεί… εσύ πρέπει να παίξεις έναν αντανακλαστικό ρόλο. Με λίγα λόγια, να είσαι υποστηρικτική. Επειδή αν θελήσεις να αναλάβεις τα ηνία… σίγουρα δεν θα βοηθήσεις καθόλου. 

Παρθένος

Θα νιώσεις πως σε τρελαίνουν οι αναρίθμητες ερωτήσεις που αφορούν την ερωτική σου ζωή. Πρέπει όμως να διαχωρίσεις αυτές που δηλώνουν πραγματικό ενδιαφέρον, από αυτές που είναι ενοχλητικές ή ανακριτικές. Όσο περισσότερο χαμογελάς και αρνείσαι να «τσιμπήσεις» οποιοδήποτε δόλωμα, τόσο πιο γρήγορα ορισμένοι άνθρωποι θα στραφούν σε άλλα θέματα για συζήτηση – ή κουτσομπολιό.

Ζυγός

Κάτι ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, είναι απαραίτητο να γνωστοποιηθεί δημιουργώντας κάποια πίεση στη σχέση σας. Όσο περισσότερο όμως κρύβεις κάποιες πληροφορίες, τόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα δείξει ο αγαπημένος σου. Σκέψου αν σε συμφέρει να μάθει αυτά που γνωρίζεις. Μήπως προσπαθείς να επιλέξεις την κατάλληλη στιγμή για να τον βάλεις στην εικόνα; Το αν θα του το αποκαλύψεις ή όχι… είναι στο χέρι σου! 

Σκορπιός

Μπορεί ο εραστής σου να καλύπτει τις δαπάνες σου, που κάποιες φορές είναι υπερβολικές. Αγνοείς όμως πως τα μικροέξοδα στα οποία δεν δίνεις ιδιαίτερη σημασία, στην πραγματικότητα είναι ένα μεγάλο ποσό. Γι’ αυτό αν ο εραστής σου σε προτρέπει να κάνεις μόνο έξυπνες αγορές… μην θεωρήσεις πως σε κριτικάρει. Δέξου το σαν μια πολύ καλή συμβουλή.

Τοξότης

Η διαχείριση των προσδοκιών του εραστή σου όπως κι αυτό που μπορείς να κάνεις για να τον βοηθήσεις, ωφελεί και τους δύο. Δεν του χαλάς τα σχέδια αν του μιλήσεις ρεαλιστικά γι’ αυτό που θέλει να πετύχει. Όμως ο τρόπος που θα εκφραστείς, μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να καταλήξεις να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου. Γι’ αυτό αναρωτιέσαι πώς θα μπορέσεις να του το εξηγήσεις. Ακολούθησε τον ευγενικό και χαριτωμένο τρόπο. Κράτησε τα πράγματα απλά.

Αιγόκερως

Αξιοποιείς τις ευχάριστες ευκαιρίες που σου προσφέρονται; Μπορεί να αντιμετωπίζεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα από ό,τι θα έπρεπε κάποια θέματα εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας. Κι αυτή η στάση, ίσως σβήσει τη φλόγα του πάθους που περιμένει να αναφλεγεί. Και μην πιστεύεις πως επειδή κάτι εσένα δεν σε «ανάβει»… δεν προσελκύει ούτε ενεργοποιεί αυτόν που αγαπάς!

Υδροχόος

Ένα προσωπικό ζήτημα ή μια ανησυχία θα καταλάβει μεγάλο μέρος του χρόνου σκέψης σου. Πρέπει όμως να γνωρίζεις, πόσο διαφανής είσαι στα μάτια των δικών σου ανθρώπων κι ενδεχομένως του εραστή σου. Προσπαθείς να δείξεις σε όλους πως είναι όλα διαχειρίσιμα, όταν βαθιά μέσα σου νιώθεις διαφορετικά. Είναι καιρός να ανοιχτείς και να αποκαλύψεις όσα σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι. Αυτό μάλιστα είναι κάτι που περιμένουν από σένα οι άλλοι! 

Ιχθύς

Εύχεσαι μια σημαντική φιλοδοξία που σχετίζεται με την καριέρα σου, να μην δημιουργήσει επιπλοκές στην ερωτική σου ζωή ή στον εραστή σου συγκεκριμένα. Μια κίνηση όμως που θέλεις να κάνεις, φαίνεται να έχει επιπτώσεις στο ταίρι σου. Ωστόσο, πριν λάβεις σοβαρές αποφάσεις, κάνε μια ξεκάθαρη συζήτηση μαζί του. Επειδή θα φανεί χρήσιμη και για τους δυο σας. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments