Αθλητισμός

Μπάγερν Μονάχου: Κλείνει Νάγκελσμαν για τον πάγκο της

Μπάγερν Μονάχου: Κλείνει Νάγκελσμαν για τον πάγκο της
Μπάγερν Μονάχου: Κλείνει Νάγκελσμαν για τον πάγκο της αναφέρουν τα γερμανικά Μέσα, καθώς θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία του συλλόγου της Βαυαρίας με τον τεχνικό.

Η Μπάγερν Μονάχου γυρίζει σελίδα στην τεχνική της ηγεσία, καθώς μετά το πέρας της τρέχουσας, αγωνιστικής περιόδου ο Χάνζι Φλικ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των Βαυαρών. Τα γερμανικά Μέσα κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο Φλικ στις 18 Απριλίου εξέφρασε την επιθυμία του να αφήσει την ομάδα του Μονάχου και ο εκλεκτός για την αντικατάστασή του είναι ο 33χρονος τεχνικός, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι στο τιμόνι της Λειψίας. Παρά τα ρεπορτάζ που θέλουν τους «ταύρους» να αποδεικνύονται δύσκολος αντίπαλος στις διαπραγματεύσεις, καθώς ζητούν ένα πόσο που αγγίζει τα 15 εκατομμύρια ευρώ για να αποδεσμεύσουν τον προπονητή τους μιας και το συμβόλαιό του λήγει το 2023, ο γερμανικός τύπος έχει προχωρήσει την υπόθεση, που βρίσκεται ακόμα στο στάδιο των συζητήσεων.

Εδώ πρέπει να μπει στο τραπέζι και μία ακόμα παράμετρος. Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν να υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Νάγκελσμαν με τη γερμανική ομάδα.

Ωστόσο, κάτι τέτοιοι διαψεύστηκε από την πλευρά της Λειψίας και μάλιστα εκφράστηκε η σιγουριά ότι ο 33χρονος θα παραμείνει στον πάγκο της και του χρόνου.

Το ενδιαφέρον των Βαυαρών φαίνεται πως έχει φτάσει σε επίπεδο της συμφωνία παρά το γεγονός ότι υπήρχαν διαψεύσεις εκατέρωθεν το προηγούμενο διάστημα.

Ο ίδιος θέλει να ανέβει ένα σκαλοπάτι παραπάνω στην προπονητική του καριέρα από άποψη πρεστίζ, πίεσης και καταξίωσης και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Roten (σ.σ. Κόκκινων).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments