Ελλάδα

Κορωνοϊός: Συναγερμός στην Εύβοια με αυξημένα κρούσματα

Κορωνοϊός: Συναγερμός στην Εύβοια με αυξημένα κρούσματα
Κορωνοϊός: Συναγερμός στην Εύβοια με τα κρούσματα να αυξάνονται καθημερινά. Το γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας βρίσκεται σε επιφυλακή.

Ο κορωνοϊός χτυπά ξανά την Εύβοια που εκπέμπει sos, καθώς τα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά και το γενικό νοσοκομείο της Χαλκίδας είναι σε επιφυλακή, με την κατάσταση να κρίνεται κρίσιμη και τις υγειονομικές αρχές να έχουν σημάνει συναγερμό.

Τους επτά έφτασαν συνολικά οι τραυματιοφορείς οι οποίοι είναι θετικοί στον κορωνοϊό στο γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας. Οι δύο νοσηλεύονται στην κλινική covid του Νοσοκομείου. Οι υπόλοιποι τρεις βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Έχει ήδη ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών τους ενώ όπως αναφέρουν στο evima.gr εργαζόμενοι του νοσοκομείου εκφράζονται φόβοι για διασπορά.

Να υπενθυμίσουμε πως νωρίτερα, νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας βρέθηκε θετική στον κορονοϊό το βράδυ της Κυριακής και βρίσκεται σε καραντίνα με ήπια συμπτώματα σε κατοίκων περιορισμό. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των επαφών της και θα ληφθούν δείγματα από τους ασθενείς και το προσωπικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η εργαζόμενη βρέθηκε θετική, καθώς πρόσφατα είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, από το οικογενειακό της περιβάλλον. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες δεν είχε έρθει σε επαφή με συναδέλφους εντός του νοσοκομείου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments