Ελλάδα

Τροιζηνία: Δολοφόνησαν δικηγόρο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

Τροιζηνία: Δολοφόνησαν δικηγόρο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες
Τροιζηνία: Ο 58χρονος δικηγόρος βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

Συναγερμός σήμανε στις αρχές μετά τον εντοπισμό της σορού ενός 58χρονου άνδρα στο μπαλκόνι της μονοκατοικίας όπου διέμενε, στην περιοχή της Τροιζηνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που έμενε μόνος έφερε τραύμα από νύσσον όργανο στο κεφάλι (μαχαίρι, κατσαβίδι), ενώ δεν εντοπίστηκαν ίχνη διάρρηξης ή έρευνας εντός της οικίας. Τον 58χρονο άνδρα βρήκε αιμόφυρτο χθες αργά το απόγευμα ένας φίλος του, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως μεταδίδει το newsbomb.gr, τον 58χρονο δικηγόρο, ο οποίος είχε καταγωγή από την Αττική αλλά δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στην Τροιζηνία, βρήκε νεκρό στο μπαλκόνι του σπιτιού του το απόγευμα της Κυριακής ένας φίλος του.

Για την υπόθεση κλήθηκε ιατροδικαστής ενώ τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση έχουν ήδη λάβει κατάθεση από τον φίλο του 58χρονου δικηγόρου. Στο πλαίσιο των ερευνών θα εξεταστούν οι υποθέσεις που χειριζόταν ο δικηγόρος ενώ δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο ληστείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments