Ελλάδα

Αγία Βαρβάρα: Ένοχοι οι τρεις ανήλικοι για τη δολοφονία της 50χρονης

Αγία Βαρβάρα: Ένοχοι οι τρεις ανήλικοι για τη δολοφονία της 50χρονης
Αγία Βαρβάρα: Ένοχοι οι τρεις ανήλικοι για τη δολοφονία της 50χρονης

Ένοχοι κρίθηκαν οι τρείς ανήλικοι για τη δολοφονία της 50χρονης στην Αγιά Βαρβάρα τον περασμένο Νοέμβριο. Το δικαστήριο Ανηλίκων επέβαλλε ποινή κάθειρξης 8 ετών στον καθένα. Πρόκειται για τρεις έφηβους, τη 15χρονη κόρη του θύματος και τους δύο 17χρονους φίλους της, οι οποίοι αφαίρεσαν τη ζωή της άτυχης γυναίκας χτυπώντας την με περισσότερες από 20 μαχαιριές στο κρεβάτι της.

Πιο συγκεκριμένα το Τριμελές δικαστήριο Ανηλίκων ομόφωνα κήρυξε ενόχους την κόρη του θύματος και τους δύο φίλους της για το αποτρόπαιο έγκλημα, το οποίο σύμφωνα με τη δικογραφία αποφάσισε η 15χρονη και εκτέλεσαν τα δύο αγόρια, με οικονομικό κίνητρο.

Στους τρεις εφήβους δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό ενώ η απόφαση των δικαστών ήταν ανάλογη με την πρόταση της εισαγγελέως, η οποία φέρεται να χαρακτήρισε το έγκλημα «ένα από τα πιο συγκλονιστικά εγκλήματα που έχουν συμβεί» αναφερόμενη σε «τρομακτική σκληρότητα» που επέδειξαν τα τρία παιδιά.

Τα τρία παιδιά, που δικάστηκαν κεκλεισμένων των θυρών, θα οδηγηθούν σε καταστήματα κράτησης νέων όπου θα παρακολουθούνται από ψυχολόγο.

Το χρονικό της δολοφονίας

Οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρή την άτυχη γυναίκα το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, ύστερα από τηλεφώνημα συγγενικού προσώπου του θύματος στις Αρχές. Το συγγενικό αυτό πρόσωπο τηλεφωνούσε στην 50χρονη αλλά δεν έπαιρνε καμία απάντηση, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει.

Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο διαμέρισμα. Βρήκαν νεκρή τη γυναίκα στο υπνοδωμάτιο. Τα χέρια της ήταν δεμένα πισθάγκωνα με ύφασμα, ενώ δεμένα ήταν και τα πόδια της. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι πρόκειται για ένα από τα πιο άγρια εγκλήματα των τελευταίων ετών. Ο δράστης μαχαίρωσε με μανία την άτυχη γυναίκα στο λαιμό και στο πρόσωπο.

Το έγκλημα έφερε την υπογραφή της 15χρονης κόρης της που είχε συλλάβει το σχέδιο κι έδωσε την εντολή στους δυο συνεργούς της να δολοφονήσουν τη μητέρα της. Ο 17χρονος μαζί με τον συνομήλικο φίλο του έδεσαν τη γυναίκα και στη συνέχεια πήραν ένα μαχαίρι που βρήκαν στο σπίτι και της κατάφεραν αρκετές μαχαιριές στον λαιμό και το πρόσωπο. Έπειτα προσπάθησαν να τη μεταφέρουν με ένα σεντόνι σε άλλο σημείο και, αφού δεν τα κατάφεραν, την άφησαν νεκρή στο διαμέρισμα και εξαφανίστηκαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments