Ελλάδα

Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Πώς θα λειτουργήσουν τις ημέρες του Πάσχα

Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Πώς θα λειτουργήσουν τις ημέρες του Πάσχα
Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Αλλαγές θα υπάρξουν στη λειτουργία τους το Πάσχα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις κληρώσεις των τυχερών παιχνιδιών. Δείτε αναλυτικά.

Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ λειτουργούν από τη Μεγάλη Δευτέρα με πασχαλινό, εορταστικό ωράριο, ενώ, σύμφωνα με την εταιρεία, θα υπάρξουν αλλαγές και σε σχέση με τις κληρώσεις. Να σημειώσουμε ότι το Πάσχα επηρεάζει και τη λειτουργία των σούπερ μάρκετ.

Πιο συγκεκριμένα, σε ό, τι αφορά στο ωράριο λειτουργίας, μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη τα καταστήματα του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα θα είναι ανοικτά από τις 9:00 το πρωί έως τις 21:30 το βράδυ.

Το Μεγάλο Σάββατο θα λειτουργήσουν από τις 9:00 έως τις 16:00. Τη Μεγάλη Παρασκευή, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα θα παραμείνουν κλειστά. Τα καταστήματα του ΟΠΑΠ θα επαναλειτουργήσουν από την Τρίτη 4 Μαΐου.

Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Πώς θα λειτουργήσουν τις ημέρες του Πάσχα

Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Πώς θα λειτουργήσουν τις ημέρες του Πάσχα

Τι θα γίνει με τις κληρώσεις

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, οι αποψινές κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ θα πραγματοποιηθούν κανονικά στις 22:00. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30 στα καταστήματα ΟΠΑΠ ή μέσω διαδικτύου στο tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Τη Μεγάλη Πέμπτη δεν θα διεξαχθούν κληρώσεις. Έτσι, οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ θα πραγματοποιηθούν αύριο, Μεγάλη Τετάρτη, στις 22:00, μαζί με το ΛΟΤΤΟ.

Αντιστοίχως, δεν θα γίνουν κληρώσεις ούτε την Κυριακή του Πάσχα, που τα καταστήματα ΟΠΑΠ θα είναι κλειστά. Οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ θα διεξαχθούν μαζί με το ΛΟΤΤΟ το Μεγάλο Σάββατο, στις 16:30.

Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Αυτά είναι τα μέτρα πρόληψης και υγιεινής που εφαρμόζονται

  • Εφαρμόζουμε αυξημένα μέτρα πρόληψης και υγιεινής στα καταστήματά μας.
  • Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών: Ο αριθμός που προκύπτει από την αναλογία ενός (1) πελάτη ανά 25 τ.μ. στον κύριο χώρο του Καταστήματος
  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλο το προσωπικό του καταστήματος
  • Τουλάχιστον δύο (2) μέτρα απόσταση μεταξύ των ατόμων Μέχρι τρία (3) άτομα στην αναμονή για το ταμείο
  • Αντί για μετρητά, προτιμάμε τις ανέπαφες συναλλαγές
  • Τοποθέτηση διαχωριστικών πετασμάτων μεταξύ των θέσεων των παικτών στα τερματικά αυτόνομης χρήσης opapbet
  • Ωράριο λειτουργίας: Ανοικτά από τις 09:00 έως τις 21:30

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments