Διεθνή

Star Wars: Η Lucasfilm γιορτάζει τα 50 χρόνια ίδρυσης

Star Wars: Η Lucasfilm γιορτάζει τα 50 χρόνια ίδρυσης
Star Wars: Η Lucasfilm, εταιρεία παραγωγής της ταινίας, γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυση της με ένα μοναδικό τρόπο για τους φαν της.

Η εταιρεία παραγωγής των ταινιών Star Wars γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυση της. Ακόμη, χαρακτήρες των star wars είχαν  γίνει γραμματόσημα από τα Αμερικανικά Ταχυδρομεία. Ακόμη, πρόσφατα είχε φύγει από την ζωή ηθοποιός της ταινίας από κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, ένα ακόμα κομμάτι πρόσθεσε η γνωστή δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών στη συλλογή της για τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς ταινιών Star Wars: τoν R2-D2, από 2.314 κυβάκια, για τα 50ά γενέθλια της Lucasfilm.

Το νέο κομμάτι

Οι λεπτομέρειες είναι εντυπωσιακές: ο R2-D2 διαθέτει μεσαίο (τρίτο) πόδι το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί, περιστρεφόμενη κεφαλή και περισκόπιο. Όπως οφείλει, ως droid που είναι, έχει εργαλεία κρυμμένα· παραδείγματος χάρη, μια λαβή σπάθας φωτός σε ένα μυστικό ντουλαπάκι στην κεφαλή.

Με την ολοκλήρωση της σύνθεσής του, μπορεί να εκτίθεται μαζί με μια αποκλειστική για το σετ μικροσκοπική φιγούρα του εμβληματικού droid και ένα ειδικό για τα 50χρονα της Lucasfilm κυβάκι που ετοίμασε η εταιρεία παιχνιδιών.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

«Είχαμε τη χαρά να δημιουργήσουμε εκατοντάδες μοντέλα εμπνευσμένα από το Star Wars στο διάστημα των τελευταίων δύο δεκαετιών, από τότε που πρωτοπαρουσιάσαμε τα σετ LEGO star wars» είπε ο Jens Kronvold Frederiksen, επικεφαλής δημιουργικού στο LEGO star wars του ομίλου LEGO.

«Καθώς η Lucasfilm εορτάζει την 50ή επέτειο της ίδρυσής της, ταίριαζε να θέσουμε πρόκληση στον εαυτό μας και να ωθήσουμε περαιτέρω τα όρια του τι είναι δυνατό (να κατασκευαστεί) με κυβάκια LEGO με το να αναδημιουργήσουμε έναν χαρακτήρα του Star Wars, που αγαπούν οι θαυμαστές της σειράς ταινιών, με μεγάλη λεπτομέρεια την οποία προηγουμένως δεν είχαμε επιτύχει. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα και ελπίζουμε ότι οι φανατικοί θαυμαστές μας θα πάρουν τόση χαρά από το “ χτίσιμο” του σετ όση πήραμε εμείς σχεδιάζοντάς το» πρόσθεσε.

Λίγα λόγια για το επικό Saga του Star Wars

To Star Wars (γνωστό στην Ελλάδα και ως Ο Πόλεμος των Άστρων) είναι αμερικανικό franchise επικής διαστημικής όπερας, που επικεντρώνεται σε μια σειρά ταινιών που δημιουργήθηκε από τον Τζορτζ Λούκας. Η πρώτη ταινία με τον ομώνυμο τίτλο προβλήθηκε στις 25 Μαΐου του 1977 και έκτοτε δημιούργησε ένα φαινόμενο ποπ κουλτούρας, το οποίο γέννησε και άλλες ταινίες και μια εκτενή λίστα από βιβλία, κόμικς, βιντεοπαιχνίδια, τηλεοπτικές σειρές, παιχνίδια, φιγούρες και άλλα προϊόντα, που αποτελούν το σύμπαν του Star Wars.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments