Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: «Αυτό που επείγει μεταγραφικά την ΑΕΚ είναι να βρει στόπερ και τερματοφύλακα»

Κετσετζόγλου: «Αυτό που επείγει μεταγραφικά την ΑΕΚ είναι να βρει στόπερ και τερματοφύλακα»
Κετσετζόγλου: Ο ρεπόρτερ της Ένωσης μίλησε για τα σχέδια της ομάδας σε σχέση με τα μεταγραφικά. Κεντρικός αμυντικός και γκολκίπερ οι βασικές ανάγκες.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για τα μεταγραφικά σχέδια της ΑΕΚ, ενώ επισήμανε σε ποιες θέσεις «πονάει» η ομάδα. Να θυμίσουμε ότι η Ένωση ηττήθηκε στον τελευταίο αγώνα από τον Ολυμπιακό για τα play offs της Super League, ενώ έχει κινηθεί ήδη για τον Τζούντα Γκαρσία.

Ο ρεπόρτερ τηςε Ένωσης, μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη – Βάιου Τσούτσικα και απαντώντας σε ερώτηση για το ταξίδι του Στάθη Ταυλαρίδη στη Γαλλία, σημείωσε ότι βασικές προτεραιότητες είναι ο τερματοφύλακας και ο στόπερ (υπογραμμίζοντας ότι παραμένει υπαρκτό το ενδιαφέρον για τον Ντα Σίλβα).

Σε σχέση με την επερχόμενη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ο Κώστας Κετσετζόγλου τόνισε ότι η απώλεια του Λιβάι Γκαρσία κάνει μυστήριο την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μανόλο Χιμένεθ, χαρακτηρίζοντας πιθανότερο το 3-5-2 και σημειώνοντας ότι διεκδικούν σοβαρά θέση οι Τάνκοβιτς και Σάκχοφ.

Κετσετζόγλου: Τι είπε για τις μεταγραφές

Να σημειώσουμε ότι ο Βασίλης Μπάρκας παρουσιάζεται στην Σκωτία να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της ΑΕΚ, σε περίπτωση που γίνει διαθέσιμος από τη Σέλτικ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του SDNA, υπάρχει βάση στο δημοσίευμα της «Daily Record», καθώς όντως η Ένωση έχει προσπαθήσει να ξεκαθαρίσει τι θα ισχύει στην περίπτωση που ο Μπάρκας βγει στην αγορά για δανεισμό από την ομάδα της Γλασκώβης.

Κετσετζόγλου: Μίλησε για τις ανάγκες της ΑΕΚ, ενώ ο Τζούντα Γκαρσία βρίσκεται στην Ελλάδα

Κετσετζόγλου: Μίλησε για τις ανάγκες της ΑΕΚ, ενώ ο Τζούντα Γκαρσία βρίσκεται στην Ελλάδα

Τι ισχύει για τον Τζούντα Γκαρσία

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα πρέπει να υπολογίζεται πλέον ο Τζούντα Γκαρσία, όπως σημειώνει το enwsi.gr.  Ο μικρός αδερφός του Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Ο παίκτης περιμένει τα τεστ κορωνοϊού, όπως και τις τελευταίες εξετάσεις για να τελειώσει το deal με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Βεβαίως και πρόκειται για μία επένδυση και δεν αποκλείεται να πάει δανεικός σε άλλη ομάδα το καλοκαίρι, εκτός και αν κάνει την… έκπληξη. Πάντως ο μικρός Τζούντα έκανε το… ντεμπούτο του στα Σπάτα την Μεγάλη Τρίτη.

Δεν προπονήθηκε μεν, αλλά πήρε μία γεύση από την νέα του ομάδα και γνώρισε τους παίκτες της ΑΕΚ, τον προπονητή και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments