Ελλάδα

Μένιος Φουρθιώτης: Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή

Μένιος Φουρθιώτης: Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή
Μένιος Φουρθιώτης: Σε σύλληψη μετράπηκε η προσαγωγή για τον γνωστό παρουσιαστή. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους δύο προσαχθέντες για την υπόθεση.

Ο Μένιος Φουρθιώτης είδε την προσαγωγή του από χθες να μετατρέπεται σε σύλληψη. Το ίδιο συνέβη και με τους δύο άλλους προσαχθέντες, οι οποίοι είναι ποινικοί. Θυμίζουμε ότι και ο παρουσιαστής και οι δύο ποινικοί είχαν προσαχθεί στη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, ενώ σήμερα η Espresso κυκλοφόρησε με ένα πρωτοσέλιδο σοκ για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το protothema.gr, μέσα από αναλύσεις επικοινωνιών προκύπτει επαφή από το παρελθόν του παρουσιαστή με τους δύο ποινικούς και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της επίθεσης με καλάσνικοφ αλλά και της τοποθέτησης εμπρηστικού μηχανισμού έξω από το σπίτι του στον Διόνυσο. Οι δύο ποινικοί σχετίζονται με τους ταυτοποιημένους κάλυκες, αποτυπώματα και DNA, ενώ υπήρχαν και επαφές με τον παρουσιαστή την ώρα της επίθεσης στο σπίτι του.

Μένιος Φουρθιώτης: Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή

Μένιος Φουρθιώτης: Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή

Μένιος Φουρθιώτης: Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Ελάχιστα απομένουν πλέον για να ολοκληρωθεί η διαδικασία των κατηγοριών και νωρίς το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης ο Φουρθιώτης και οι δύο ποινικοί, μαζί με ένα ακόμη άτομο (σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συγγενής του ενός, καθώς κατά τις έρευνες των αστυνομικών βρέθηκαν πάνω του μικροποσότητες ναρκωτικών) θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Πώς έλυσαν τον «γρίφο» οι αστυνομικοί

Οι αστυνομικοί μπόρεσαν μέσα από τηλεφωνικές συνομιλίες, διαδικτυακές κινήσεις και επαφές να βρουν άκρη του νήματος μεταξύ του Μένιου Φουρθιώτη και των δύο ατόμων με ποινικό παρελθόν για να φωτίσουν δύο υποθέσεις που έχουν κοινό παρανομαστή: Το καλάσνικοφ που στις 17 Απριλίου πυροβόλησε εννέα φορές κατά του σπιτιού του παρουσιαστή, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα το ξημέρωμα της 16ης Απριλίου από το ίδιο όπλο δέχθηκαν τρεις σφαίρες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην οδό Θησέως στην Νέα Ερυθραία που πήγαν να ελέγξουν μια περίεργη μηχανή.

Οι τρεις άνδρες, προσήχθησαν από χθες στη ΓΑΔΑ και εξετάστηκαν για να διαπιστωθεί, αν έχουν κάποια ανάμειξη στα δύο παραπάνω γεγονότα.

Πρέπει να υπογραμμιστεί ότι έχουν μπει στο μικροσκόπιο και οι καταγγελίες του δημοσιογράφου εκδότη Κώστα Βαξεβάνη που είχαν ως αποτέλεσμα να διαταχθεί εισαγγελική έρευνα. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι αυξήθηκαν και τα μέτρα ασφαλείας για τον Κώστα Βαξεβάνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments