Ελλάδα

Πρωτοσέλιδο σοκ η Espresso για τον Μένιο Φουρθιώτη

Πρωτοσέλιδο σοκ η Espresso για τον Μένιο Φουρθιώτη
Μένιος Φουρθιώτης: Ο γνωστός παρουσιαστής προσήχθη στη ΓΑΔΑ χθες, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν τους υπολογιστές του. Τι γράφει η Espresso.

Ο Μένιος Φουρθιώτης προσήχθη στη ΓΑΔΑ χθες Μεγάλη Τρίτη, ενώ ειδικοί της Αστυνομίας εξετάζουν τους υπολογιστές του. Άλλα δύο άτομα προσήχθησαν εκτός από τον παρουσιαστή. Οι Αρχές ταυτοποίησαν ότι οι κάλυκες από το καλάσνικοφ του αγνώστου που πυροβόλησε έξω από το σπίτι του Μένου Φουρθιώτη προέρχονται από το ίδιο όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την ένοπλη συμπλοκή και καταδίωξη επιβατών μοτοσικλέτας από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία, τα ξημερώματα της 16ης Απριλίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να ταυτοποιήθηκε το DNA του ενός από τους δύο προσαχθέντες με γενετικό υλικό που βρέθηκε στο σακίδιο, το οποίο εγκατέλειψαν οι δράστες που ξέφυγαν της καταδίωξης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Espresso σήμερα κυκλοφόρησε πρωτοσέλιδο σε σχέση με την υπόθεση. Σε αυτό αναφέρει: Μένιος μπλεγμένος με τον υπόκοσμο». Ως υπέρτιτλο έχει: «Προσαγωγή Φουρθιώτη στη ΓΑΔΑ, φύλλο και φτερό οι υπολογιστές του!».

Στη συνέχεια περιγράφει: «Με το ίδιο καλάσνικοφ τα πυρά στο σπίτι του και στη συμπλοκή με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στην Εκάλη. Για τα ίδια περιστατικά εξετάζονται δύο άνθρωποι της νύχτας». Σε άλλο «χτύπημά» της στο πρωτοσέλιδο, η εφημερίδα αναφέρει: «Η αποκάλυψη Βαξεβάνη για το σχέδιο δολοφονίας του και οι χθεσινές «συμπτώσεις» στη γειτονιά της 17Ν».

Πρωτοσέλιδο σοκ η Espresso για τον Μένιο Φουρθιώτη

Πρωτοσέλιδο σοκ η Espresso για τον Μένιο Φουρθιώτη

Μένιος Φουρθιώτης: Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Οι τρεις άνδρες προσήχθησαν τη Μεγάλη Τρίτη στη ΓΑΔΑ και εξετάζονται έτσι ώστε να βρεθεί αν έχουν κάποια ανάμειξη στα παραπάνω γεγονότα. Πρέπει να υπογραμμιστεί, όπως αναφέρει και η Espresso, ότι έχουν μπει στο μικροσκόπιο και οι καταγγελίες του δημοσιογράφου εκδότη Κώστα Βαξεβάνη που είχαν ως αποτέλεσμα να διαταχθεί εισαγγελική έρευνα. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι αυξήθηκαν και τα μέτρα ασφαλείας για τον Κώστα Βαξεβάνη.

Οι αναλυτές του Τμήματος Εκβιαστών, προσπαθούν μέσα από τις καταθέσεις των προσαχθέντων, αλλά και το υλικό που έχουν μαζέψει από την έφοδο – παρουσία εισαγγελέα – που έκαναν στο σπίτι και το γραφείο του Μένιου Φουρθιώτη να λύσουν τον «γρίφο», εξετάζοντας ακόμη και το ενδεχόμενο μιας σκηνοθετημένης επίθεσης με συγκεκριμένα κίνητρα. Από το σπίτι του Φουρθιώτη κατασχέθηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός, ο οποίος εξετάζεται εξονυχιστικά στα εγκληματολογικά εργαστήρια για την αναζήτηση στοιχείων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments