Ελλάδα

Μένιος Φουρθιώτης: Έφοδος στο σπίτι του για έρευνα

Μένιος Φουρθιώτης: Έφοδος στο σπίτι του για έρευνα
Μένιος Φουρθιώτης: Προσήχθη το απόγευμα της Τρίτης 27 Απριλίου ο Μένιος Φουρθιώτης στο πλαίσιο των ερευνών για δύο συγκεκριμένες υποθέσεις.

Τον γνωστό παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη φέρονται να συνέλαβαν πριν από λίγο οι αστυνομικές Αρχές. Ορισμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για προσαγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι του Έψιλον στα Μελίσσια επισκέφτηκε πριν από λίγο ένας εισαγγελέας με δύο αστυνομικούς. Το απόσπασμα της αστυνομίας ερευνά το γραφείο του παρουσιαστή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σύλληψη φέρεται να έχει να κάνει με το περιστατικό της επίθεσης με καλάσνικοφ στο σπίτι του παρουσιαστή στις 16 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται πως στις 23 Απρλίου ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, κατήγγειλε ότι δέχθηκε πληροφόρηση πως κάποιοι είχαν σχεδιάσει να εκτελέσουν συμβόλαιο εναντίον του, αλλά μια συμπλοκή με άνδρες της ΕΛΑΣ ματαίωσαν τα σχέδιά τους. Επίσης αποκάλυψε πως “κάποιος κύριος” του είπε πως “ο Μένιος Φουρθιώτης, για τον οποίο μόλις είχαμε κάνει σοβαρές αποκαλύψεις στην εφημερίδα, αναζητούσε στην “πιάτσα” κάποιον, για να εκτελέσει συμβόλαιο γι’ αυτόν. Το συμβόλαιο προέβλεπε να πυροβολήσει το σπίτι του Φουρθιώτη προκειμένου να δείξει ότι κινδυνεύει, αλλά και να χτυπήσει εμένα και έναν ακόμη δημοσιογράφο του οποίου δεν θυμόταν το όνομα”.

Μένιος Φουρθιώτης: Με αφορμή αυτά, ο δικηγόρος του αναφέρει:

“Ο κ. Βαξεβάνης, με τις δηλώσεις του οι οποίες αρχικώς αναρτήθηκαν στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και στην συνέχεια αναπαράχθηκαν στο διαδίκτυο, περί του ότι ο εντολέας μου κ. Φουρθιώτης “αναζητούσε στην “πιάτσα” κάποιον για να εκτελέσει “συμβόλαιο” για αυτόν, με το οποίο προβλέπονταν να πυροβολήσει το ίδιο του το σπίτι, προκειμένου να δείξει ότι κινδυνεύει, αλλά και να χτυπήσει τον κ. Μπαξεβάνη και έναν ακόμη δημοσιογράφο του οποίου δήθεν δεν θυμόταν το όνομα, έπληξε βάναυσα την τιμή και την υπόληψη του κ. Φουρθιώτη διαπράττοντας τουλάχιστον το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Ο κ. Φουρθιώτης αρνείται με οργή και αγανάκτηση τα ως άνω αναφερόμενα, καθότι αυτά αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, για τα οποία το λόγο πλέον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη στην οποία ο εντολέας μου θα προσφύγει εντός των επομένων ωρών.

Πέραν τούτων, ο εντολέας μου ζητά άμεσα από τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να διερευνήσουν εις βάθος την ως συγκεκριμένη υπόθεση”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments