Lifestyle

Μαίρη Συνατσάκη: Πώς ήταν 12 χρόνια πριν

Μαίρη Συνατσάκη: Πώς ήταν 12 χρόνια πριν
Μαίρη Συνατσάκη: Στη φωτογραφία, βλέπουμε την YouTuber 12 χρόνια πίσω, με μακριά μαύρα μαλλιά και ένα γκρι t-shirt off shoulder να απολαμβάνει τον καφέ της.

Με νοσταλγική διάθεση η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τα φοιτητικά της χρόνια.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται πολλές επαγγελματικές και προσωπικές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πριν λίγες μέρες, η Μαίρη Συνατσάκη είχε μια πιο νοσταλγική διάθεση, «ξετρυπώνοντας» μια φωτογραφία από τα φοιτητικά της χρόνια, την εποχή που σπούδαζε Ψυχολογία. Η ίδια ανέβασε το στιγμιότυπο σε story στο Instagram. Η τηλεόραση δεν είχε μπει ακόμα στη ζωή της!

Στη φωτογραφία, βλέπουμε την YouTuber 12 χρόνια πίσω, με μακριά μαύρα μαλλιά και ένα γκρι t-shirt off shoulder να απολαμβάνει τον καφέ της. Η ίδια σχολίασε «25 Απριλίου 2009. Ακριβώς 12 χρόνια πριν! Φοιτήτρια στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου». Βλέποντας τη throwback φωτογραφία η Μαίρη δεν έχει αλλάξει πολύ με τον χρόνο να είναι ο απόλυτος σύμμαχος της.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη στα stories, η οποία ενθουσίασε τους followers της!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments