Ελλάδα

Δωρεάν απεριόριστα data για τις γιορτινές μέρες – Δείτε πως

Δωρεάν απεριόριστα data για τις γιορτινές μέρες – Δείτε πως
Απεριόριστα data: Οι εταιρείες επικοινωνίας προσφέρουν δωρεάν internet χωρίς όρια για να μπορέσουν οι οικογένειες να ενωθούν έστω και ψηφιακά.

Απεριόριστα data για όλους τους συνδρομητές προσφέρει τις γιορτινές μέρες του Πάσχα η Wind. Σταδιακά οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αλλάζουν τις τιμολογιακές τους πολιτικές προς το καταναλωτικό κοινό. Ακόμη, LG και Apple προχωρούν σε μία νέα συνεργασία, σύμφωνα με την οποία η πρώτη θα παρέχει τις οθόνες των iPhone.

Πιο συγκεκριμένα, προκειμένου να επανενωθούν ψηφιακά οι οικογένειες για τις γιορτές του Πάσχα μιας και απαγορεύονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, η Wind ανακοίνωσε πως προσφέρει απελευθερώνει την επικοινωνία με δωρεάν απεριόριστα data για επτά ημέρες.

Απεριόριστα data

Όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου Wind, ιδιώτες και επιχειρήσεις, θα έχουν πρόσβαση σε απεριόριστα data Δωρεάν, χωρίς κανέναν περιορισμό στις ταχύτητες του δικτύου 4G και 5G (αφορά τη χρήση 5G συσκευής πιστοποιημένης στο δίκτυο Wind). Συγκεκριμένα, από τη Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου έως και τα μεσάνυχτα της Τρίτης 4 Μαΐου 2021, οι ιδιώτες και εταιρικοί συνδρομητές συμβολαίου της WIND Ελλάς έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν, όποια στιγμή το επιθυμούν, τη μοναδική Πασχαλινή προσφορά, ώστε να απολαμβάνουν Δωρεάν απεριόριστα DΑΤΑ στο κινητό τους για επτά ημέρες.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να επιλέξουν την χρονική περίοδο που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες τους σε DATA. Η ενεργοποίηση του πακέτου πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα μέσα από το myWIND App (App Store και Google Play) και το myWIND.gr.

Η νέα αυτή Πασχαλινή προσφορά απαντάει στις αυξημένες ανάγκες όλων για επικοινωνία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια των εορτών, όπου οι συνδρομητές της Wind θα έχουν τη δυνατότητα να σερφάρουν ξέγνοιαστα, να κάνουν streaming, να κατεβάζουν αρχεία επαγγελματικά και μη αλλά και να απολαμβάνουν απεριόριστες βίντεο κλήσεις για να μη χάνουν την επαφή με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες, έχοντας απεριόριστα GB στο κινητό, το tablet ή το laptop τους, για επτά ολόκληρες ημέρες.

Η ζήτηση από την Apple και η προσφορά της LG

Αναλυτικότερα, η Apple αναμένεται να χρειαστεί 169 εκατομμύρια OLED panels για τις ανάγκες της γραμμής παραγωγής του iPhone και όλα αυτά μέσα στο 2021, με την ζήτηση να σημειώνει άνοδο της τάξης του 47.6% σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Το 2020 η Samsung κάλυψε αυτή τη ζήτηση σε ποσοστό 78.3%, αλλά φέτος, το ποσοστό της Samsung θα πέσει στο 65.1%.

Εδώ έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο μέρος των αναγκών της Apple η LG, η οποία εκτιμάται ότι θα την προμηθεύσει με 50 εκατομμύρια μονάδες OLED, διπλασιάζοντας τον αριθμό των OLED panels με τα οποία προμήθευε τα iPhones σε σχέση με το 2020. Το υπόλοιπο μέρος της ζήτησης θα καλυφθεί από την BOE.

Η Apple φέρεται να είναι ικανοποιημένη από το τελικό προϊόν που έλαβε από την LG την περασμένη χρονιά και αυτός είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που την έκαναν να την εμπιστευθεί περισσότερο για την γραμμή παραγωγής του iPhone 12. Απεριόριστα data

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments