Τεχνολογία

Google: Παρέχει πληροφορίες σχετικά με την Covid19 για τους ταξιδιώτες

Google: Παρέχει πληροφορίες σχετικά με την Covid19 για τους ταξιδιώτες
Google: Σε μια πολύ χρήσιμη αναβάθμιση για τους ταξιδιώτες προέβη η εταιρία.

Νέα εργαλεία προκειμένου να παρέχει όλες τις απαραίτητες χρήσιμες πληροφορίες που χρειάζονται οι ταξιδιώτες μετά τον εμβολιασμό τους παρουσίασε η Google. Αιτία αυτής της νέας προσθήκης στάθηκαν οι διαφορετικοί περιορισμοί και απατήσεις στις χώρες για την Covid-19.

Πλέον όταν κάποιος προβεί σε αναζητήσεις σχετικά με πτήσεις, ξενοδοχεία ή πράγματα που υποχρεούται να κάνει, θα παρουσιάζονται αποτελέσματα με χρήσιμες συμβουλές ταξιδιού που σχετίζονται με την Covid-19 ή με ενδεχόμενους περιορισμούς στον προορισμό. Παράλληλα η εταιρία έχει προσθέσει κι άλλες σημαντικές λεπτομέρειες όπως εάν έχει επιβληθεί lockdown σε κάποια περιοχή ή εάν πρέπει να δείξει κάποιος τα αποτελέσματα από τεστ κορονοϊού. Βέβαια, όλες αυτές οι αλλαγές προς το παρόν αφορούν μόνο συγκεκριμένες χώρες και πολιτείες των ΗΠΑ.

Την ίδια στιγμή η Expedia Group προέβη σε μια παρόμοια ενέργεια, δημιουργώντας το εργαλείο «Travel Advisor» με σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες να σχεδιάσουν τα ταξίδια τους με βάσει τους περιορισμούς που πλέον υπάρχουν λόγω του κορωνοϊού.

Google

H Google LLC (παλιότερα Google Inc.) είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακών υπηρεσιών. Ιδρύθηκε από τον Λάρρυ Πέιτζ και τον Σεργκέι Μπριν το 1996, όταν αυτοί έκαναν το διδακτορικό τους στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ. Στις 4 Σεπτεμβρίου του 1998 η Google ιδρύθηκε σαν ιδιωτική εταιρεία. Στις 19 Αυγούστου του 2004 έγινε η δημόσια εγγραφή της εταιρίας στο χρηματιστήριο.

Ο στόχος της είναι να οργανώσει όλες τις πληροφορίες του κόσμου και να τις κάνει παγκόσμια διαθέσιμες. To 2006 η Google μετέφερε τα κεντρικά της γραφεία στο Μάουντεν Βιού της Καλιφόρνια, τα οποία ονομάζονται Γκούγκλπλεξ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments