Ελλάδα

Τρίτη 4 και Πέμπτη 6 Μαΐου: Πώς θα λειτουργήσουν οι συγκοινωνίες της Αθήνας

Τρίτη 4 και Πέμπτη 6 Μαΐου: Πώς θα λειτουργήσουν οι συγκοινωνίες της Αθήνας
Τρίτη 4 και Πέμπτη 6 Μαΐου: Τις δύο αυτές μέρες έχουν ανακοινωθεί κινητοποιήσεις με αφορμή την Εργατική Πρωτομαγιά που φέτος συνέπεσε με το Πάσχα.

Την Τρίτη 4 και Πέμπτη 6 Μαΐου θα γίνουν κινητοποιήσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά που φέτος συνέπεσε με το Μεγάλο Σάββατο. Οι κινητοποιήσεις για να τιμηθεί η ημέρα των εργατών θα επιφέρουν και αλλαγές στη λειτουργία των συγκοινωνιών στην Αθήνα, όπως έχουν ενημερώσει τα συνδικάτα του χώρου. Να σημειώσουμε ότι η ΓΣΕΕ καλεί για τον εορτασμό της φετινής Εργατικής Πρωτομαγιάς την Τρίτη 4 Μαΐου και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας την Πέμπτη 6 Μαΐου.

Την Τρίτη 4 Μαΐου το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ έχει προκηρύξει στάσεις εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 9:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 10:00 και τα τελευταία δρομολόγια αναμένονται από τις 20:00 ή νωρίτερα. Σύμφωνα με ενημέρωση από τα ΚΤΕΛ Κορίνθου, Εύβοιας, Θηβών, τα αστικά δρομολόγια που τους έχουν ανατεθεί αναμένεται να πραγματοποιηθούν κανονικά.

Στο Μετρό (γραμμές 2 και 3) το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών έχει προκηρύξει στάσεις εργασίας από τις έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Τρίτη 4 και Πέμπτη 6 Μαΐου: Πώς θα λειτουργήσουν οι συγκοινωνίες της Αθήνας

Τρίτη 4 και Πέμπτη 6 Μαΐου: Πώς θα λειτουργήσουν οι συγκοινωνίες της Αθήνας

Στο Τραμ, το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής έχει προκηρύξει στάση εργασίας μεταξύ 12:00 – 16:00. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε της αναστολή όλων των δρομολογίων του Προαστιακού της Αθήνας (καθώς και των υπόλοιπων δρομολογίων σε όλη την Ελλάδα) λόγω 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Εξαιτίας της απεργίας ισχύει αναστολή νυχτερινών δρομολογίων από το προηγούμενο βράδυ στη γραμμή της Χαλκίδας. Στα Τρόλεϊ και τη γραμμή του ΗΣΑΠ δεν υπάρχει μέχρι τώρα κάποια απόφαση για συμμετοχή σε απεργία.

Τι ισχύει για την Πέμπτη 6 Μαΐου

  • Στο Μετρό (γραμμές 2 και 3) το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία.
  • Στη γραμμή του ΗΣΑΠ (γραμμή 1 Μετρό) η Ένωση Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ προκήρυξε 24ωρη απεργία.
  • Στα Τρόλεϊ, η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία
  • Στο Τραμ, το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία.
  • Στα Λεωφορεία δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια απόφαση για απεργία, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ατομικής συμμετοχής οδηγών στην 24ωρη απεργία με αποτέλεσμα να εκτελεστούν μειωμένα δρομολόγια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments