Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [02/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [02/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Κριός

Πρόσεξε τι αποκαλύπτεις στον εραστή σου σήμερα. Πιστεύεις πως κάνεις το σωστό, μιλώντας του για κάποιες εμπιστευτικές κι ευαίσθητες πληροφορίες…όμως ο πειρασμός να τα πει στους άλλους, θα είναι μεγάλος. Αποκάλυψέ του μόνο ό, τι δεν θα μπορεί να σε στοιχειώσει. Με άλλα λόγια, κινήσου εκ του ασφαλούς και μην μιλήσεις καθόλου.

Ταύρος

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, η διαμόρφωση ή η ενίσχυση της ερωτικής σου ζωής θα εξαρτηθεί από την κατανόηση της ατομικής σου αξίας. Ξέρεις τι θέλεις και γνωρίζεις εξίσου τι μπορείς να προσφέρεις ή να συνεχίσεις να προσφέρεις. Αν όμως αντιληφθείς κάποια ανισορροπία ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, μπορείς να ισορροπήσεις τα πράγματα ενισχύοντας κάποια συγκεκριμένα προσωπικά όρια.

Δίδυμος

Μια ρομαντική πρόκληση μπορεί να έχει βαθύτερες ρίζες από ό, τι δείχνει. Κάτι που μπορεί να ξεκινήσει σαν μια μικρή διαφωνία ανάμεσά σας μπορεί να αποκαλύψει την ανασφάλεια που έχει ο ένας από τους δυο σας και πρέπει να λυθεί άμεσα. Μπορεί να αφορά τα οικονομικά σας. Όμως αν αντιμετωπίσετε τα βαθύτερα ζητήματα που επικρατούν στη σχέση σας, θα λυθούν κι αυτά που φαίνονται απλούστερα.

Καρκίνος

Γνωρίζοντας πως κάνεις ό,τι μπορείς για να διατηρήσεις την ηρεμία και την ασφάλεια στη σχέση σου, είναι κάτι που σε καθησυχάζει. Αν όμως ο εραστής σου δεν εκτιμάει τις προσπάθειες που καταβάλλεις, τότε δεν πρόκειται να κλείσεις τα μάτια. Βάλε την απογοήτευση στην άκρη πριν μιλήσεις γι’ αυτό το θέμα με το αντικείμενο του πόθου σου. Το μόνο που επιθυμείς είναι μια πιο ισορροπημένη σχέση. Μίλησέ του με το σωστό τρόπο και θα ικανοποιηθείς. 

Λέων

Οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου είναι διαφανή αυτή τη στιγμή. Ο εραστής και όσοι είναι πιο κοντά σου, δεν χρειάζεται να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για μαντέψουν τι σε απασχολεί. Το να βυθίζεσαι στις σκέψεις σου είναι καλό… και αν χρειάζεσαι λίγη απομόνωση, τότε αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τη ζητήσεις. Μόνο αν αντιμετωπίσεις κάποιες αντιδράσεις από τον αγαπημένο σου συζήτησε μαζί του για να του εξηγήσεις.

Παρθένος

Θα προσπαθήσεις να διαχωρίσεις την επαγγελματική από την ερωτική σου ζωή. Όμως η ένταση που εκδηλώνεται στον έναν τομέα μπορεί εύκολα να μεταφερθεί και στον άλλο. Έχεις τη δυνατότητα να βρεις μια συμβιβαστική λύση…γιατί αυτό που αντιμετωπίζεις είναι προσωρινό. Ίσως όμως χρειαστεί να αποστασιοποιηθείς σύντομα για να δημιουργήσεις ισορροπίες, όπου χρειάζεται.

Ζυγός

Μην αντιδράσεις έντονα σε μια διαφωνία με τον αγαπημένο σου επειδή εκφράζει με πάθος διαφορετικές απόψεις. Επειδή η συζήτηση μπορεί να καταλήξει όχι μόνο στο να συμφωνήσετε πως διαφωνείτε, αλλά ίσως και σε κάποιες αποκαλυπτικές στοχαστικές ιδέες που θα εκτιμηθούν κι από τους δυο σας. Απομάκρυνε τυχόν εμπόδια και άφησε αυτή την ανταλλαγή να έχει ένα ευχάριστο – και διαφωτιστικό – αποτέλεσμα.

Σκορπιός

Είναι πολύ εύκολο να κατηγορήσεις τον εραστή σου για κάτι που έχει δημιουργηθεί στο δεσμό σας. Όμως, όσο κι αν πιστεύεις πως είναι αυτός υπεύθυνος κοίταξε μέσα σου και αποδέξου πως πρέπει ν’ αλλάξεις κι εσύ συμπεριφορά για να βελτιωθεί η κατάσταση στο δεσμό σας. Αν κάτι απαιτεί να μη δώσεις περισσότερη σημασία και να υποχωρήσεις τότε κάν’ το. Κάποιες φορές ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος. 

Τοξότης

Μην αφήσεις την ανυπομονησία σου να μετατραπεί σε απογοήτευση αν ένα ρομαντικό σου σχέδιο δεν εξελίσσεται όπως περίμενες. Θα είναι εύκολο να εκνευριστείς με κάτι που είναι πέρα από τον έλεγχό σου. Προσπάθησε να χαμογελάσεις με τις αντιξοότητες. Αν κάτι στην ερωτική σου ζωή δεν ακολουθεί την επιθυμητή διαδρομή, τότε βρες καινούργια.

Αιγόκερως

Παρακολούθησε προσεκτικά, κάθε δυσαρέσκεια που προκαλείται στην ερωτική σου ζωή. Ίσως να μην την εντοπίσεις αμέσως, όμως αυτή η αρνητική ενέργεια μπορεί να μετατραπεί σε θετική… με τη σωστή προσέγγιση. Σκέψου τις ευχάριστες στιγμές που απολάμβανες με το ταίρι σου στο παρελθόν ή εστίασε σ’ αυτό που σε κάνει να χαμογελάς τώρα. Μια γρήγορη αλλά συνειδητή αλλαγή στάσης, θα μετατρέψει κάθε τι αρνητικό σε θετικό κι ευχάριστο.

Υδροχόος

Οι σκέψεις σου μπορεί να είναι έντονα προσωπικές και να τρέχουν βαθιά αυτή τη στιγμή. Το να βυθίζεσαι σε έναν κόσμο βαθιάς περισυλλογής είναι καλό. Αν όμως η ενέργεια που εκπέμπει αρχίζει να απομακρύνει εκείνους που βρίσκονται πιο κοντά σου, τότε αυτό γίνεται αντιπαραγωγικό. Συλλογίσου ό, τι χρειάζεται να μελετήσεις… αλλά παρέμεινε παράλληλα συνδεδεμένη με εκείνους που σε χρειάζονται.

Ιχθύς

Ίσως χρειαστεί να προσφέρεις τη γενναιοδωρία και τη συμπόνοια σου για μεγάλο διάστημα. Αυτή όμως η στάση θα σε οδηγήσει σε υπερβολικές δεσμεύσεις… ή σε υποσχέσεις που ενώ θέλεις, ξέρεις πως δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις. Ίσως αξίζει να αξιολογήσεις με ειλικρίνεια το βαθμό της προσπάθειας που επενδύεις για να ευχαριστήσεις τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Δες τι μπορείς να κάνεις για να αποκαταστήσεις την προσωπική σου ενέργεια αντί να την εφαρμόσεις αραιά και που.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments