Lifestyle

Billie Eilish: Προκάλεσε αναταραχή στο διαδίκτυο

Billie Eilish: Προκάλεσε αναταραχή στο διαδίκτυο
Billie Eilish: H διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός εντυπωσίασε με την φωτογράφιση της για την βρετανική έκδοση του Vogue.

Την Billie Eilish έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε με μεγάλα ρούχα, όμως μία φωτογράφιση στην Vogue ήρθε να το αλλάξει και αυτό.  Την γνωστή τραγουδίστρια και κάτοχο βραβείου Grammy, έχει ενσαρκώσει στο Your Face Sounds Familiar, o Ηλίας Μπογδάνος.

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού Vogue. Παρόλα αυτά προκάλεσε εντυπώσεις, καθώς είναι η πρώτη φορά που δεν ντύνεται με μεγάλα ρούχα. Εικόνες της αμερικανίδας ποπ τραγουδίστριας εμφανίστηκαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπως επίσης και στην επίσημη σελίδα του περιοδικού. Billie Eilish

Η αλλαγή στο στυλ

Στις φωτογραφίες, η καλλιτέχνιδα για πρώτη φορά δεν είναι ντυμένη με υπερμεγέθη ρούχα, αλλά αντιθέτως εμφανίστηκε με μια τολμηρή εμφάνιση με εσώρουχα, κορσέ και κάλτσες.«Κάθε φορά που έβγαινε από το καμαρίνι, όλο το προσωπικό ένιωθε δέος και ήταν εντυπωσιασμένοι από την ομορφιά της, την ηρεμία της και την εμπιστοσύνη που μας έδειχνε», αποκάλυψε η διευθύντρια μόδας της Βρετανικής Vogue, Dena Giannini για τη δουλειά της με την διάσημη ποπ σταρ. 

Η Eilish δημοσίευσε επίσης τις φωτογραφίες στο instagram της, λέγοντας ότι ήταν πολύ χαρούμενη που συμμετείχε στη δημιουργία του σετ φωτογραφιών του περιοδικού. Το τεύχος του περιοδικού με την τραγουδίστρια στο εξώφυλλο θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Billie Eilish έχει ήδη εκπλήξει τους θαυμαστές της με τις ριζοσπαστικές της στυλιστικές επιλογές και εξακολουθεί να το κάνει, καθώς την βλέπουμε να είναι βαμμένη ξανθιά.

Κάτοχος Grammy στα 18

Το 2020 η Billie Eilish, μόλις στα 18 της χρόνια, με την εικονοκλαστική ποπ της και το σκοτεινό σύμπαν της, αναδείχθηκε απρόσμενα για αρκετούς η μεγάλη νικήτρια των Grammy του 2020, επικρατώντας σε τέσσερις από τις σημαντικότερες κατηγορίες στην 62η τελετή των περίβλεπτων βραβείων της αμερικανικής μουσικής σκηνής. 

Το πρώτο της σινγκλ με τίτλο ”Ocean Eyes” κυκλοφόρησε το 2016 μέσω της πλατφόρμας SoundCloud και έχει συγκεντρώσει πάνω από 411 εκατομμύρια ακροάσεις στο Spotify μέχρι τον Noέμβριο του 2019. Το πρώτο της ΕΡ με τίτλο ”Don’t Smile At Me” κυκλοφόρησε στις 11 Αυγούστου 2017, και κατατάχθηκε ως χρυσός δίσκος. Λόγω της τεράστιας επιτυχίας του EP της, η Apple Music ονόμασε την Άιλις καλλιτέχνιδα ”Up Next” για τον μήνα Σεπτέμβριο του 2017. Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο ”When We All Fall Asleep, Where Do We Go” κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου 2019.

Το άλμπουμ έφτασε στην πρώτη θέση των καταλόγων επιτυχιών σε διάφορες χώρες, όπως οι Η.Π.Α, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Ελλάδα και άλλες, με πολλές επιτυχίες από το άλμπουμ να φτάνουν στις πρώτες θέσεις του καταλόγου, όπως το When the Party’s Over, Wish You Were Gay, Bury a Friend, και η μεγάλη επιτυχία Bad Guy. Είναι η πρώτη και η μόνη καλλιτέχνιδα μέχρι στιγμής που γεννήθηκε την δεκαετία του 2000 με τεράστιες επιτυχίες. Η Άιλις έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου για τον μοναδικό της ήχο στην μουσική και το ιδιαίτερο στιλ της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments