Lifestyle

Πέθανε ο Δημήτρης Παλαιολόγου

Πέθανε ο Δημήτρης Παλαιολόγου
Πέθανε ο Δημήτρης Παλαιολόγου: Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Παλαιολόγου. Ο αστρολόγος, πανελίστας και Youtuber προδόθηκε από την καρδιά του.

Πέθανε ο Δημήτρης Παλαιολόγου. Η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Παλαιολόγου σκόρπισε θλίψη σε γνωστούς και φίλους. Ο γνωστός αστρολόγος από τη ζωή χθες σε ηλικία 38 ετών και μάλιστα λίγες ώρες πριν τα γενέθλια του. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αδερφός του, Μανώλης.

Γράφοντας συγκινητικά λόγια θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του αδερφό. Πιο συγκεκριμένα έγραψε:  Καλό ταξίδι αγόρι μου, παλικάρι μου, σήμερα είναι η Ανάσταση του Κυρίου μας και τα γενέθλια σου…. Παρακαλώ τον Κύριο Ιησού Χριστό να σε έχει στην Αγκαλιά Του και να οδηγήσει τα βήματα σου σε μία πιο Φωτεινή Ζωή…… Σ’ αγαπώ……παιδί μου».

Καλό ταξίδι αγόρι μου, παλικάρι μου, σήμερα είναι η Ανάσταση του Κυρίου μας και τα γενέθλια σου…. Παρακαλώ τον Κύριο…

Δημοσιεύτηκε από Manolis Palaiologou στις Κυριακή, 2 Μαΐου 2021

Το δικό της «αντίο» είπε η επιστήθια φίλη του Δημήτρη Παλαιολόγου, Μίνα Αστέρη με ανάρτησή της στο Facebook. «Αγοράκι μου. Σήμερα είναι τα γενέθλια μας.. Καλό ταξίδι ψυχούλα μου Dimitris Palaiologou!!! Έχω να θυμάμαι πολλές καλές στιγμές μαζί!!!! Καλή Αντάμωση!!!» έγραψε συγκεκριμένα.

Αγοράκι μου Σήμερα είναι τα γενεθλια μας..Καλό ταξίδι ψυχούλα μου Dimitris Palaiologou!!!έχω να θυμάμαι πολλές καλες στιγμές μαζί!!!!Καλή Αντάμωση!!!

Δημοσιεύτηκε από Μινα Αστερη στις Κυριακή, 2 Μαΐου 2021

Ο ίδιος έγινε γνωστός από τις συμμετοχές του σε εκπομπές της Αννίτας Πάνια, στο «Black Out» αλλά και από την εκπομπή “Palaiologou SHOW” που διατηρούσε στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA. Μάλιστα είχε βγάλει και δικά του τραγούδια.

Η μάχη με τη νευρική ανορεξία

Ο Δημήτρης Παλαιολόγου στο παρελθόν είχε δώσει μεγάλη «μάχη» με τη νευρική ανορεξία και είχε μιλήσει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε με την καρδιά του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments