Lifestyle

Survivor spoiler 3/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το διπλό έπαθλο

Survivor spoiler 3/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το διπλό έπαθλο
Survivor spoiler 3/5: Ραγδαίες οι εξελίξεις και στην νέα εβδομάδα για το ριάλιτι επιβίωσης με τους παίκτες να διαγωνίζονται για την ασυλία.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor, με τα spoiler να πέφτουν βροχή για το νέο επεισόδιο που πρόκειται να προβληθεί σήμερα 3/5. Όσο οι μέρες περνούν η διαβίωση στην παραλία γίνεται γι’ αυτούς πιο δύσκολη, με ορισμένους εξ’ αυτών να λυγίζουν. Όπως συνέβη πρόσφατα τόσο με τον Νίκο Μπάρτζη, όσο και με τον Τριαντάφυλλο.

Πιο συγκεκριμένα, τα πράγματα αλλάζουν για τους παίκτες. Από ότι φαίνεται ο Νίκος Μπαρτζής έχει αρχίσει να κουράζεται, καθώς όταν είχε βγει ο Τζέιμς Καφετζής υποψήφιος και τους έκαναν επίθεση συμπαίκτες και αντίπαλοι ο Νίκος πίστεψε πως ήρθε η ώρα που το τηλεοπτικό κοινό θα βγάλει εκτός Survivor τον κολλητό του. Κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε.

Survivor spoiler 3/5: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Το παιχνίδι δεν προβλήθηκε ως είθισται, λόγω της απόφασης του ΣΚΑΪ να μην το προβάλει την Κυριακή του Πάσχα. Σήμερα όμως πρόκειται να επανέλθει με «διπλό» έπαθλο και δράση σε αγώνισμα και παραλία. Με βάση το trailer του ΣΚΑΪ, το αποψινό επεισόδιο αναμένεται να έχει και δράση και ανατροπές. Όλοι οι παίκτες στοχεύουν στο να «σπάσει» η παρέα του Τζέιμς με τον Μπάρτζη και ο πρώτος όχι απλά δεν πτοείται, αλλά βάζει και στοίχημα με τους Ηλία Μπόγδανο και Γιώργο Ασημακόπουλο για το ποιος θα μπει γυμνός στη θάλασσα με νίκη της ομάδας του.

Ο λόγος του ενθουσιασμού είναι το «διπλό» έπαθλο που τους ετοίμασε η παραγωγή, καθώς η νικήτρια ομάδα αύριο θα απολαύσει ασυλία, μαζί με ένα υπέροχο πασχαλινπο τραπέζι, όπως το γνωρίζουμε και το απολαμβάνουμε κάθε χρόνο.

Survivor spoiler 3/5: Η ομάδα που κερδίζει το διπλό έπαθλο

Από ότι φαίνεται από το trailer, που μας έδωσε ο ΣΚΑΪ, οι «μάχες» φαίνονται ομηρικές και ο Ηλίας φτάνει σε σημείο να ωρύεται, μάλλον από το πάθος για να πάρει η ομάδα του την νίκη. Και οι υπόλοιποι, βέβαια, δεν πάνε πίσω, δίνοντας το απόλυτο των δυνατοτήτων τους, ώστε να έρθει το «διπλό» έπαθλο στα χέρια τους.

Ποια ομάδα, όμως, παίρνει αυτό το έπαθλο; Από ότι φαίνεται οι «Κόκκινοι» είναι εκείνοι, που κατέχουν το προβάδισμα, με την αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου να μην τους επηρεάζει, παρότι αυτή έδειχνε να δυναμώνει την μπλε ομάδα.

Survivor spoiler 3/5: Αγνώριστος ο Παππάς

Ο Αλέξης Παππάς μετά την αποχώρησή του από το Survivor, προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς του και να επιστρέψει στην κανονική του ζωή. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Αλέξης Παππάς έσπευσε να κουρευτεί και ν’ ανανεώσει το look του και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε και με το παραπάνω, αφού όπως θα δείτε παρακάτω είναι άλλος άνθρωπος. Παράλληλα, διαβάστε την ανάρτηση της Γιουλίκας Σκαφιδά για τον Αλέξη Παππά.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έστειλε τις ευχές του στους διαδικτυακούς του φίλους γράφοντας: «Εύχομαι το φως της αναστάσεως να λάμπει στις ψυχές όλων μας! Χρόνια πολλά σε όλους! #easter #happyeaster #survivor #survivorgreece», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ο Αλέξης Παππάς.

Survivor spoiler 3/5: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments