Ελλάδα

Τραυματισμός αστυνομικού στη Ρόδο: Καταδίωκε 48χρονο που κατέβασε την ελληνική σημαία

Τραυματισμός αστυνομικού στη Ρόδο: Καταδίωκε 48χρονο που κατέβασε την ελληνική σημαία
Τραυματισμός αστυνομικού στη Ρόδο: 48χρονος μαχαίρωσε και τραυμάτισε άνδρα της Ελληνικής Αστυνομίας που τον καταδίωκε. Τι συνέβη.

Τραυματισμός αστυνομικού στη Ρόδο έχει αναστατώσει τους συναδέλφους του. Όπως έγινε γνωστό ο αστυνομικός τραυματίστηκε από 48χρονο όταν τον καταδίωσε επειδή σήμερα Τρίτη του Πάσχα το πρωί κατέβασε την ελληνική σημαία από τον Βωμό της Πατρίδος στο νησί. Να σημειώσουμε ότι δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που αστυνομικός τραυματίζεται σε καταδίωξη αφού κάτι τέτοιο είχε συμβεί παλιότερα στην Κρήτη ή την Αμαλιάδα για παράδειγμα. Όμως, ο λόγος της σημερινής καταδίωξης στο νησί της Ρόδου ξεχωρίζει.

Τραυματισμός αστυνομικού στη Ρόδο: Είχε μαζί του μαχαίρι 20 εκατοστών ο δράστης της επίθεσης

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το rodiaki.gr, ο 48χρονος στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη επιτέθηκε με μαχαίρι 20 εκατοστών και τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα τον 32χρονο αστυνομικό ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ευτυχώς, νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας από τη Ρόδο, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 6:30 σήμερα το πρωί, όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία οτι άγνωστος δράστης, είχε προβεί στην αφαίρεση της σημαίας από τον Βωμό της Πατρίδος, που βρίσκεται στο κέντρο του Μανδρακίου.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των ανδρών της Αστυνομίας, οι οποίοι έσπευσαν προς αναζήτηση του δράστη. Πραγματικά, μέσα σε λίγα λεπτά οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 48χρονο να κινείται με το αυτοκίνητό του προς την περιοχή της «Κολώνας».

Τραυματισμός αστυνομικού στη Ρόδο: Έγινε καταδίωξη (φωτογραφία αρχείου)

Τραυματισμός αστυνομικού στη Ρόδο: Έγινε καταδίωξη (φωτογραφία αρχείου)

Τραυματισμός αστυνομικού στη Ρόδο: Προσπάθησε να διαφύγει ο 48χρονος

Μόλις ο 48χρονος αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς και για να καταφέρει να αποφύγει τη σύλληψη, πήρε μέσα από το όχημα του, έναν πυροσβεστήρα που διέθετε και άρχισε να ρίχνει εναντίον τους. Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Όμως, κατά τη διάρκεια ελέγχου που του έκαναν, ο 48χρονος τους επιτέθηκε με ένα μαχαίρι 20 εκατοστών που κρατούσε. Με αυτό κινήθηκε απέναντι σε έναν εκ των αστυνομικών, καρφώνοντας τον στην κοιλιακή χώρα. Ο δράστης συνελήφθη και στην κατοχή του εντοπίστηκαν και άλλα αυτοσχέδια μαχαίρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments