Ειδήσεις

Καταδίωξη Κρήτη: Φορτηγάκι εμβόλισε περιπολικό

Καταδίωξη Κρήτη: Φορτηγάκι εμβόλισε περιπολικό
Καταδίωξη Κρήτη: Σκηνές από ταινία του Χόλιγουντ είχαμε σήμερα στα Χανιά.

Μόνο στο Χόλιγουντ; Όχι, και στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά. Κινηματογραφική καταδίωξη έγινε στη λεωφόρο Σούδας λίγο πριν τη μία το μεσημέρι του Σαββάτου, με ένα φορτηγάκι να εμβολίζει περιπολικό του ΚΑΕ Αποκορώνου έτσι ώστε να ξεφύγει από τις Αρχές.

Λίγο νωρίτερα, όπως αναφέρει το σάιτ parakritika.gr, ήταν σε εξέλιξη καταδίωξη, με τρία οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. να κυνηγούν το φορτηγάκι, που όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας.

Συνελήφθη ο οδηγός

Αρχικά, όχημα του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά καταδίωξε το αγροτικό, ενώ στη συνέχεια συνέδραμαν δύο οχήματα του ΚΑΕ Αποκορώνου. Ο οδηγός του συνελήφθη, ενώ το φορτηγάκι μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων για λεπτομερή έλεγχο.

Εν τω  μεταξύ, άλλη μία καταδίωξη έγινε χθες στην Αθήνα και μάλιστα σε κεντρικούς δρόμους, από τη Συγγρού μέχρι το Ζεφύρι που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής. Πέντε τραυματίες αστυνομικοί και δύο συλλήψεις ληστών ήταν το αποτέλεσμα της άγριας καταδίωξης.

Το περιστατικό ξεκίνησε λίγο μετά από τις 12:00 το μεσημέρι όταν οι δύο άνδρες και η γυναίκα συνεργός, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr είναι Ρομά, μπούκαραν σε σπίτι ηλικιωμένης στη Δάφνη για να τη ληστέψουν. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και γείτονες ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όμως οι δράστες επιβιβάστηκαν σε όχημα και επιχείρησαν να διαφύγουν.

Από τη Συγγρού όπου εντοπίστηκε το ύποπτο Opel, ακολούθησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας οι ληστές εμβόλισαν τις μηχανές της ΔΙ.ΑΣ. με αποτέλεσμα πέντε αστυνομικοί να τραυματιστούν από την πτώση. Στο Ζεφύρι, οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπλοκάρουν το όχημα των δραστών και να περάσουν χειροπέδες σε δύο άνδρες, ενώ η γυναίκα συνεργός διέφυγε και εξαφανίστηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments