Αθλητισμός

Τσάμπιονς Λιγκ: Με κόσμο ο φετινός τελικός

Τσάμπιονς Λιγκ: Με κόσμο ο φετινός τελικός
Τσάμπιονς Λιγκ: Με κόσμο θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός της κορυφαίας, Ευρωπαϊκής, διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου.

Ο φετινός τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη και παρά την δύσκολη κατάσταση της πανδημίας στην Τουρκία, η ΟΥΕΦΑ άναψε το πράσινο φως για παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες του «Ατατούρκ». Μάλιστα, αναμένεται να εκδώσει 4.000 εισιτήρια. Πάντως, Ρωσία και Τουρκία συμφώνησαν για την παραγωγή του εμβολίου Sputnik V.

Η χώρα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με τον κορωνοϊό αυτό το διάστημα με τα κρούσματα να αυξάνονται σε καθημερινή βάση, ενώ το πανεθνικό lockdown θα διαρκέσει έως τις 17 Μαΐου, με τις τωρινές εξαγγελίες της κυβέρνησης. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 29 Μαΐου και στην Τουρκία ετοιμάζονται πυρετωδώς από τώρα.

Σύμφωνα με τους «TIMES», η ΟΥΕΦΑ συμφώνησε να μοιράσει από 4.000 εισιτήρια στις δύο φιναλίστ, για τους φιλάθλους της, ενώ ευελπιστεί να γεμίσει το γήπεδο μέχρι και με 25.000 θεατές. Το «Ατατούρκ» έχει χωρητικότητα75.415 θεατών και η ΟΥΕΦΑ θεωρεί ότι μπορεί στον τελικό να χρησιμοποιηθεί μέχρι και το 1/3. Οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τους αρμόδιους στην Τουρκία ώστε να παρακολουθούν την πορεία της κατάστασης με το σενάριο για κόσμο πάντως να συγκεντρώνει πλέον μεγάλες πιθανότητες.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη φιναλίστ είναι η Μάντσεστερ Σίτι που πέρασε το εμπόδιο της Παρί Σεν Ζερμέν στα ημιτελικά. Οι «πολίτες» είχαν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων με τους ερυθρόλευκους να αποδεικνύονται από τους πιο δύσκολους αντιπάλους των Άγγλων φέτος.

Σήμερα διεξάγεται ο δεύτερος αγώνας του ζευγαριού Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης, στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τις δυο ομάδες να έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς από το πρώτο ματς στο «Μπερναμπέου» και το 1-1 να έδωσε στους Λονδρέζους ένα ελαφρύ προβάδισμα με το εκτός έδρας γκολ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments