Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: «Χειρότερη από τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ»

Κετσετζόγλου: «Χειρότερη από τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ»
Κετσετζόγλου: Ο ρεπόρτερ της Ένωσης αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο είναι πλέον να πάρουν οι «κιτρινόμαυροι» το ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά τη νέα ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Μια ακόμα ήττα γνώρισε στο φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΚ. Η Ένωση έχασε και στο ΟΑΚΑ από τον ΠΑΟΚ με 2-1 και πλέον μπαίνει και σε περιπέτειες. Ο λόγος είναι ότι από πίσω της είναι ο Παναθηναϊκός, με τον οποίο πλέον μονομαχεί για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πάνω σε αυτό το κομμάτι αναφέρθηκε και ο Κώστας Κετσετζόγλου. Ο ρεπόρτερ της Ένωσης τόνισε ότι με τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας δεν είναι καθόλου απίθανο να μην προλάβει στο τέλος το… τρένο της Ευρώπης, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι θα μπορούσε να γίνει ένα τελευταίο ηλεκτροσόκ στις τάξεις της ομάδας, με μια ενδεχόμενη απομάκρυνση του Μανόλο Χιμένεθ από τον πάγκο της. Πριν ακόμα ολοκληρωθούν τα Play Off του φετινού πρωταθλήματος.

«Τρέχει» για Παναθηναϊκό ο Μπακάκης

Εκτός αποστολής από το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας έμεινε ο Μιχάλης Μπακάκης.

Ο διεθνής μπακ-χαφ ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα τις προηγούμενες ημέρες, όμως το ιατρικό επιτελείο συμβούλεψε τον Μανόλο Χιμένεθ να μην ρισκάρει με τη συμμετοχή του παίκτη.

Για αυτό το λόγο προφυλάχθηκε ο Έλληνας άσος και δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς. Πλέον ο Μπακάκης κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 8η αγωνιστική των Play Off της Super League.

Παράλληλα, εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Πέτρου Μάνταλου στου συγκεκριμένο παιχνίδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments