Ελλάδα

Μένιος Φουρθιώτης: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στο σπίτι του

Μένιος Φουρθιώτης: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στο σπίτι του
Μένιος Φουρθιώτης: Ξεκινάει αύριο η προκαταρκτική έρευνα για την εισβολή του τηλεπαρουσιαστή στο υπουργείο Εργασίας.

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση Φουρθιώτη. Ακόμα ένα νέο βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το οποίο αυτή τη φορά απεικονίζει τον δράστη που έχει μόλις πυροβολήσει στο σπίτι του γνωστού τηλεπαρουσιαστή και προσπαθεί να εξαφανιστεί.  Επιπλέον, την Παρασκευή 7 Μαΐου ξεκινάει η προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του Μένιου Φουρθιώτη από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, ύστερα από τις καταγγελίες που είχε κάνει ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης κρίθηκε προφυλακιστέος, με τον ίδιο να ζητάει να εργαστεί κατά τη διάρκεια της διαμονής του στη φυλακή.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο δράστης, ο οποίος είναι ένας εκ των δύο προφυλακισμένων, φαίνεται να κρατάει ένα καλάσνικοφ και έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Μόλις έχει πυροβολήσει στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη και εγκαταλείπει τρέχοντας το σημείο.

Ξεκινάει η προκαταρκτική έρευνα για την εισβολή του Φουρθιώτη στο Υπουργείο Εργασίας

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, η οποία διέταξε την έρευνα, ζήτησε να διερευνηθούν όσα κατήγγειλε ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Η διενέργεια αυτής της έρευνας ανατέθηκε στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας, υπό την εποπτεία της εισαγγελέως Πρωτοδικών Χάιδως Ζουγρή.

Η εντολή της εισαγγελέως κ. Παπαγεωργακοπούλου αφορά τα αδικήματα της διατάραξης δημόσιας υπηρεσίας και της απόπειρας εκβίασης, έπειτα από τις δηλώσεις-καταγγελίες του πρώην υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, ότι ο παρουσιαστής εισέβαλε με “μπράβους” στο υπουργείο και απειλούσε υπαλλήλους επί ώρες.

Επιπλέον, ερευνάται και το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας εις βάρος του Μένιου Φουρθιώτη, καθώς ο κ. Βρούτσης είχε αναφέρει πως ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής είχε εισβάλει στο υπουργείο με μπράβους.

«Ήρθε στο υπουργείο και κλωτσούσε πόρτες. Ήρθε µε µπράβους. Απειλούσε γενικούς γραµµατείς. Υπάλληλοι έρχονταν κλαίγοντας γιατί τους έλεγε ότι θα τον προσκυνήσουν. Μιλάµε για παρακµή», είχε δηλώσει στο Documento.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι αστυνομικοί έχουν ήδη έτοιμο τον κατάλογο με τους μάρτυρες που πρόκειται να καλέσουν, κάνοντας την αρχή με τους υπαλλήλους του υπουργείου και τον κ. Βρούτση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments