Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Πέμπτη 06/05

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Πέμπτη 06/05
Ελίφ σήμερα: Οι ελπίδες της Μελέκ αναπτερώνονται αλλά λίγο αργότερα αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά και προσπαθεί να το σκάσει αλλά πέφτει πάνω στον Ταρίκ…
Ελίφ σήμερα: Οι ελπίδες της Μελέκ αναπτερώνονται αλλά λίγο αργότερα αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά και προσπαθεί να το σκάσει αλλά πέφτει πάνω στον Ταρίκ…

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Ράνα σκέφτεται πως πρέπει να πείσει τον Ταρίκ ότι ο Τζεμ είναι ο αγαπημένος της και του τηλεφωνεί να έρθει.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Μπιρτσέ λέει στον Γιουνούς πως η Ράνα επέστρεψε στην εταιρία και πιστεύει πως η επιστροφή της έχει να κάνει με τη συνάντηση με τον Κούτσι. Ο Γιουνούς λέει στον Κερέμ πως δεν του αρέσει αυτή η γυναίκα και ο Κερέμ του λέει πως εκείνος της ζήτησε να επιστρέψει.

Η Μελέκ θέλει να πάει μέχρι την αγορά αλλά η Ζουλιντέ της λέει πως ίσως είναι επικίνδυνο. Η Μελέκ είναι ενήμερη για τους κινδύνους αλλά είναι λυπημένη γιατί νιώθει φυλακισμένη. Η Ζουλιντέ πηγαίνει τον Εμιρχάν στο σχολείο και κλειδώνει την πόρτα. Η Σουρεγιά δουλεύει στην έπαυλη και η Ελίφ της πηγαίνει κουλουράκια. Βλέπει κάποιες φωτογραφίες από διαφημιστικά παιδιών και θυμάται όταν είχε βάλει το ωραίο της φόρεμα για τον γάμο της μητέρα της.

Ο Ταρίκ ενημερώνεται με ένα σημείωμα από τη Ράνα για την επιστροφή της στην εταιρία και εκπλήσσεται. Πηγαίνει στο γραφείο της και θέλει να μάθει γιατί γύρισε αλλά εκείνη δεν απαντάει στις ερωτήσεις του. Ο Ταρίκ της λέει πως δεν θέλει να την ξαναδεί και της ζητάει να φύγει. Η Ράνα του λέει πως υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζει αλλά πριν προλάβει να δώσει εξηγήσεις, μπαίνει στο γραφείο ο Κερέμ. Ο Κερέμ την καλωσορίζει ξανά στην εταιρία και ο Ταρίκ ξεσπάει στο γραφείο του. Η επιστροφή της Ράνα στην εταιρία είναι απόφαση του Κερέμ και αυτό τον εξοργίζει ακόμα περισσότερο γιατί θεωρεί πως ο νεαρός κάνει ό,τι θέλει.

Η Μελέκ πιστεύει πως χάνει το χρόνο της κλεισμένη στο σπίτι της Ζουλιντέ και πως πρέπει να αρχίσει να αναζητά ξανά την Ελίφ. Βρίσκει τα κλειδιά και ανοίγει την πόρτα για να φύγει. Οι άντρες του Ταρίκ βρίσκονται έξω από το σπίτι που έμενα η Μελέκ ελπίζοντας να βρουν ένα στοιχείο για το που είναι τώρα. Η Μελέκ πηγαίνει στην παλιά της γειτονιά αναζητώντας την Ελίφ και βρίσκεται χωρίς να το ξέρει σε μεγάλο κίνδυνο.

Ένας από τους άντρες του Ταρίκ τον ενημερώνει πως βρήκαν τη Μελέκ και εκείνος τους δίνει εντολή να μην τη χάσουν από τα μάτια τους. Ο ίδιος άντρας μιλάει με τη Μελέκ ακι της λέει πως θα τη βοηθήσει να βρει την Ελίφ. Η Μελέκ χαίρεται όταν το ακούει κι εκείνος της λέει πως ξέρει έναν αστυνομικό που μπορεί να τη βοηθήσει. Οι ελπίδες της Μελέκ αναπτερώνονται αλλά λίγο αργότερα αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά και προσπαθεί να το σκάσει αλλά πέφτει πάνω στον Ταρίκ…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments