Τεχνολογία

YouTube αλλαγές: Στα σκαριά νέα υπηρεσία μετάφρασης

YouTube αλλαγές: Στα σκαριά νέα υπηρεσία μετάφρασης
YouTube αλλαγές: Η αλλαγή που ετοιμάζει η γνωστή πλατφόρμα, μάλλον θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στους εκατομμύρια επισκέπτες που διαθέτει.

Το YouTube είναι η διαδικτυακή πλατφόρμα όπου ακούμε πλέον μουσική μέσω video clip και κάνει όλο και περισσότερες αλλαγές. Όπως και οι υπόλοιπες πλατφόρμες, έτσι και αυτό κάνει διάφορες τροποποιήσεις στην λειτουργία του βελτιώνοντας την εμπειρία του χρήστη. Τώρα λοιπόν ετοιμάζεται να κάνει αλλαγή στο dislike button.

Πιο συγκεκριμένα, το YouTube εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταφράζει αυτομάτως από την μία γλώσσα στην άλλη, διευκολύνοντας τις αναζητήσεις και όχι μόνο. Οι φήμες θέλουν το YouTube να εστιάζει στις αναζητήσεις, αλλά αυτό μπορεί να επεκταθεί και σε άλλες λειτουργίες αργότερα.

Το νέο χαρακτηριστικό

Σήμερα, όταν κανείς πληκτρολογεί έναν όρο αναζήτησης σε μια άλλη γλώσσα πέρα από τα αγγλικά, τότε προκύπτουν αποτελέσματα σε αυτή τη γλώσσα μόνο. Με το νέο χαρακτηριστικό το YouTube θα επιτρέπει την εμφάνιση αποτελεσμάτων σε όλες τις γλώσσες, άσχετα από τη γλώσσα στην οποία γίνεται η αναζήτηση.

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που θα έρθει στο YouTube είναι η δυνατότητα της αυτόματης παραγωγής υποτίτλων και σε άλλες γλώσσες πέρα από τα αγγλικά, καθώς γίνεται η αναπαραγωγή ενός βίντεο. Εκτός από τα πορτογαλικά στα οποία είναι διαθέσιμη αυτή η λειτουργία, εκτιμάται ότι σύντομα θα προστεθούν και άλλες γλώσσες.

Εάν αναρωτιέσαι για ποιο λόγο καταπιάνεται το YouTube με τις αυτόματες μεταφράσεις, αρκεί να σκεφτείς ότι το 67% των καναλιών με περισσότερους από 250.000 συνδρομητές είναι σε άλλη γλώσσα και όχι στα αγγλικά.

Youtube: Νέα αλλαγή στην γνωστή πλατφόρμα

Το Youtube, λοιπόν, ετοιμάζεται να κρύψει τον αριθμό που προκύπτει από το dislike button κάτω από τα βιντεάκια που προβάλλει ώστε να αποφύγει τις εσκεμμένες επιθέσεις dislikes κάτω από βίντεο.

Στην πραγματικότητα δεν τα εξαφανίζει εντελώς, τις αρνητικές κριτικές μιας και αυτές θα είναι ορατές μόνο σε αυτόν που ανεβάζει το βίντεο και όχι στο υπόλοιπο κοινό. Μάλιστα έκανε ήδη ένα δοκιμαστικό σε κάποιους λογαριασμούς μέχρι το τελικό λανσάρισμα.

Youtube: Ακόμα πιο ασφαλές για ανηλίκους

Όλοι οι κάτω των 18 ετών στην Ευρώπη θα πρέπει, πλέον, να παρέχουν επιπλέον αποδεικτικά στοιχεία της ηλικίας τους όταν θα ζητούν πρόσβαση σε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους στο YouTube. Αυτό ανακοίνωσε η Google. Εάν τα συστήματα της Google αδυνατούν να επιβεβαιώσουν ότι ο χρήστης είναι ενήλικος, τότε θα απαιτείται η χρήση ταυτότητας ή πιστωτικής κάρτας ως αποδεικτικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments