Video

Άννα Μαρία Βέλλη: Κατέβηκε βίντεό της στο TikTok

Άννα Μαρία Βέλλη: Κατέβηκε βίντεό της στο TikTok
Άννα Μαρία Βέλλη: Η γνωστή youtuber δείχνει πως δεν την διακατέχει κανένα κομπλεξ για το σώμα της.

Η γνωστή Youtuber Άννα Μαρία Βέλλη ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο Survivor, ενώ σε story της τραγούδησε και το «Σπάω τα Ρολόγια», το οποίο ερμηνεύει ο παλιός γνώριμός της από το Survivor, Τριαντάφυλλος. 

Άννα Μαρία Βέλλη: Το βίντεο που της κατέβασε το TikTok

Μετά την αποχώρηση από το Survivor η Άννα Μαρία Βέλλη το έριξε στο φαί και όπως αποκάλυψε και η ίδια προσπαθεί να αναπληρώσει τα χαμένα κιλά και να επανέλθει στα φυσιολογικά της. Εκτός από τις αναρτήσεις όμως για τις λιχουδιές που απολαμβάνει στη μετά τη Survivor εποχή, στέλνει και το μήνυμά της σε όλες τις γυναίκες που μπορεί να έχουν ανασφάλειες με το σώμα τους. Μέσα από ένα απολαυστικό ολιγόλεπτο video η Άννα Μαρία Βέλλη καλεί όλα τα κορίτσια να αγαπήσουν το σώμα τους, να σκεφτούν θετικά και να βάλουν ένα τέλος στις ανασφάλειές τους. Άννα Μαρία Βέλλη

Η ίδια δείχνει πως μπορεί να φανεί ένα σώμα, ανάλογα με τη στάση που έχει κάποιος, αλλά και την πόζα που θα πάρει δείχνοντας πως η θεωρία περί τέλειου σώματος στα social media είναι κάτι… σχετικό. Άλλωστε, αυτό που έχει σημασία είναι να έχουμε ένα υγιές και όχι ένα αψεγάδιαστο σώμα. Το χιουμοριστικό – γεμάτο νόημα – video της ανέβηκε αρχικά στο Tik Tok, αλλά επειδή της το «κατέβασαν» όπως αποκάλυψε, εκείνη επέλεξε να το δημοσιοποιήσει στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by AnnaMaria Velli (@amiyiami)

Άννα Μαρία Βέλλη: Η ζωή της μετά το Survivor

«Είμαι σε μια φάση που δεν τρώω επειδή πεινάω, αλλά επειδή έχω μπροστά μου φαγητό. Επειδή ο οργανισμός μου ήταν σε ένα σοκ όλο αυτό το διάστημα και δεν ήξερε πότε θα ξανατραφεί, τρώω πολύ και χωρίς συνοχή. Νομίζω ότι πρέπει να απευθυνθώ σε διατροφολόγο για να με βοηθήσει. Πάντα έτρωγα πολύ, αλλά τώρα πραγματικά δεν σταματάω αν δεν πάρεις από μπροστά μου το φαγητό. Λεν το έχω υπολογίσει, αλλά μπορεί να καταναλώνω και 6.000 με 7.000 θερμίδες την ημέρα» αποκάλυψε η ίδια στο περιοδικό «ΟΚ!». Πλέον η ίδια είναι κοντά στους φίλους της, στο αγόρι της αλλά και στο… φαγητό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments