Video

Άννα Μαρία Βέλλη: Ξέσπασαν σε κλάματα Τζέιμς και Νίκος

Άννα Μαρία Βέλλη: Ξέσπασαν σε κλάματα Τζέιμς και Νίκος
Άννα Μαρία Βέλλη: Ξέσπασαν σε κλάματα τόσο ο Τζέιμς Καφετζής όσο και ο Νίκος Μπάρτζης λόγω της αποχώρησης της συμπαίκτριάς τους.

Η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε λίγο πριν την πολυπόθητη ένωση των δύο ομάδων, με τα αγωνίσματα να διαμορφώνονται λίγο διαφορετικά από εδώ και πέρα. Όμως, ήταν μια αποχώρηση που δεν περίμεναν ούτε ο Νίκος Μπάρτζης ούτε ο Τζέιμς Καφετζής, οι δύο φίλοι της εκεί και τα δύο άτομα που συμπλήρωναν τη «χρυσή» τριάδα. Η Άννα Μαρία Βέλλη αποχώρησε λοιπόν, από το Survivor κι οι ισορροπίες ανάμεσα στους παίκτες ανατράπηκαν αμέσως.

Μάλιστα, τα πράγματα μοιάζουν αρκετά δύσκολα καθώς η πρώην τριάδα και νυν δυάδα, διασπάστηκε κι ο Τζέιμς Καφετζής ξεσπά σε κλάματα, κατηγορώντας τον εαυτό του για αυτή την αποχώρηση. «Δυστυχώς αποχώρησε από το παιχνίδι η Άννα Μαρία, δεν το περίμενα. Δεν έχω κλείσει μάτι από χθες με έχει πονέσει πάρα πολύ γιατί στην ουσία ο λόγος που έφυγε είναι εξαιτίας μου. Είμαι παρά πολύ στενοχωρημένος γιατί έγινε εξαιτίας μου και θα μου λείψει πάρα πολύ γιατί ήταν η κολλητή μου». Άννα Μαρία Βέλλη

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι πλέον εκτός Survivor 2021 μετά την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού. Και η εξέλιξη αυτή επηρέασε ψυχολογικά τους παίκτες, κυρίως όμως τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή που ξέσπασαν σε κλάματα. Ο Τζέιμς μάλιστα, νιώθοντας τύψεις, ξέσπασε σε λυγμούς και μιλώντας στην κάμερα. «Τώρα έχω μείνει εγώ με τον Νίκο, έχουμε μείνει οι δύο μας εναντίον όλων. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος. Με πονάει το ότι έχει φύγει εξαιτίας μου… Ήταν κολλητή μου εδώ πέρα, θα μου λείψει πάρα πολύ».

Survivor: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments