Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [09/05/21-15/05/21]

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [09/05/21-15/05/21]
Ζώδια: Δείτε τι φέρνει η νέα εβδομάδα και για τα δώδεκα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Κυριακή 9 Μαΐου μέχρι και το Σάββατο 15 Μαΐου.

Κριός

Μπορεί να είστε αρκετά ανήσυχοι αυτή την εβδομάδα. Τα οφέλη έρχονται όταν δοκιμάζετε κάτι καινούργιο. Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ο Ερμής στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο της επικοινωνίας. Μπαίνετε σε μια από τις πιο παραγωγικές περιόδους αυτό το διάστημα. Αυτή η έκρηξη ενέργειας ίσως συνδέεται με μια σημαντική ευκαιρία ή ένα συμβόλαιο.

Ίσως σας ενδιαφέρει να ακούσετε τη γνώμη των άλλων για το τι πρέπει να κάνετε, αλλά βαθιά μέσα σας, γνωρίζετε την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο γίνεται την Τρίτη 11 Μαΐου. Ταυτόχρονα, ο Άρης στον Καρκίνο, στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον οίκο των χρημάτων σας.

Ψάχνετε να κάνετε κάτι νέο και διαφορετικό, ενώ εξακολουθείτε να επικοινωνείτε με την οικογένειά σας. Ίσως να περιμένετε κάποιους καινούργιους ενοικιαστές ή θελήσετε να προσθέσετε κάποια τεχνολογία για τον έλεγχο των οικιακών σας συσκευών και των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας.

Ταύρος

Μπορεί να σας έχει πιάσει «φαγούρα» να κάνετε μια αγορά ή να διαθέσετε τα χρήματά σας για έναν συγκεκριμένο στόχο. Αυτήν την εβδομάδα, κάνετε οικονομικά σχέδια. Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ο Ερμής στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο των χρημάτων.

Είστε εστιασμένοι στην εξοικονόμηση χρημάτων ή σε εξοφλήσεις χρεών. Μπορεί να έχετε φτιάξει ένα περίπλοκο σχέδιο σχετικά με την αύξηση των οικονομικών σας. Το νέο φεγγάρι γίνεται στο ζώδιό σας την Τρίτη 11 Μαΐου… και τις επόμενες δύο εβδομάδες, είναι καλό να εστιάσετε σε νέα ξεκινήματα. Επίσης, σήμερα ο Άρης στον Καρκίνο, στον οίκο της επικοινωνίας, κάνει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στον οίκο της εμπιστοσύνης. Δεν συνηθίζετε να μιλάτε εκ περιτροπής, αλλά τώρα έχετε άγχος, και ανυπομονείτε να βρείτε λύσεις.

Δίδυμος

Αυτή την εβδομάδα, τρέχετε προς δύο κατευθύνσεις, όπως μπορεί να κάνει μόνο ένας Δίδυμος. Τουλάχιστον δεν βαριέστε! Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ο Ερμής στο ζώδιό σας κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο της προσωπικής σας δύναμης. Ξέρετε την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε… κι ενώ δεν γνωρίζετε τα βήματα που πρόκειται να κάνετε για να φτάσετε εκεί, μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να αναλάβετε δράση τώρα.

Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο γίνεται την Τρίτη 11 Μαΐου, φωτίζοντας τον οίκο της διαίσθησής σας. Ταυτόχρονα, ο Άρης στον Καρκίνο, στον οίκο των χρημάτων, κάνει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στον οίκο των μυστικών. Σήμερα, ίσως αποφασίσετε πως θέλετε να διερευνήσετε τις ψυχικές σας ικανότητες. Θα κλείσετε ραντεβού με ένα μέντιουμ ή ίσως ξεκινήσετε μια επιχείρηση, ανάλογου ενδιαφέροντος.

Καρκίνος

Ίσως δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη ερωτική σχέση. Υπάρχει μεγάλη δόση ρομαντισμού αυτήν την εβδομάδα. Τη Δευτέρα, 10 Μαΐου, ο Ερμής στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο των κρυφών σας ταλέντων. Μπορεί να δυσκολεύεστε τελευταία να βρείτε την κλήση σας. Ήρθε η ώρα όμως να κοιτάξετε βαθύτερα. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις κρυμμένες ικανότητές σας μέσω διαλογισμού, ύπνωσης ή ψυχικής ανάγνωσης.

Σήμερα, μπορείτε να πάρετε μια εικόνα για τον εσωτερικό σας κόσμο. Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο γίνεται την Τρίτη 11 Μαΐου και οι επόμενες δύο εβδομάδες αποφέρουν αυξημένο εισόδημα από μια νέα εργασία ή από επιπλέον ώρες εργασίας. Την ίδια ημέρα, ο Άρης στο ζώδιό σας, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ενώ η δουλειά σας πηγαίνει καλά, μπορεί να βαρεθείτε αρκετά γρήγορα. Μπορεί να αμφισβητήσετε το εργασιακό καθεστώς, μιλώντας στον εργοδότη σας σχετικά με άλλες επιλογές για θέσεις ή καθήκοντα.

Λέων

Είστε αρκετά απασχολημένοι… και αυτή την εβδομάδα, όλοι ζητούν την προσοχή σας. Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ο Ερμής στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο της φιλίας. Σήμερα, ένας φίλος ή ένας γνωστός μπορεί να ανοίξει έναν εντελώς νέο κόσμο για σας. Ίσως συζητήσετε μια ιδέα σας και υποστηρίξουν ολόψυχα την πρόοδό σας προς αυτή την κατεύθυνση. Είστε ικανοί να κάνετε αυτό που πρέπει. Μην αμφιβάλλετε καθόλου.

Αν όμως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, εσείς προχωρήστε ούτως ή άλλως. Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο γίνεται στον οίκο της καριέρας σας την Τρίτη 11 Μαΐου. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, έχετε μια νέα επαγγελματική ευκαιρία. Μπορεί να αφορά μια προαγωγή στην εταιρεία σας ή μια άλλη προσφορά εργασίας. Ταυτόχρονα, ο Άρης στον Καρκίνο, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στην κορυφή του χάρτη σας. Ένας νέος συνάδελφος ή ένας επόπτης θα σας προωθήσει. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε πλάνα για κάτι μεγαλύτερο: όπως την επέκταση της δικής σας διαδικτυακής επιχείρησης.

Παρθένος

Η δουλειά, σας απορροφά αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να ασχοληθείτε με πολλά έργα ταυτόχρονα. Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο της καριέρας. Σήμερα, υπάρχουν δυνατότητες εύρεσης νέας εργασίας. Μπορεί να λάβετε μια συστατική επιστολή από τον τωρινό ή έναν προηγούμενο εργοδότη σας. Ίσως ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση. Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο γίνεται την Τρίτη 11 Μαΐου και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, υπάρχει μεγάλη έμφαση στην εκπαίδευση και την επέκταση των γνώσεων σας γενικά.

Την ίδια ημέρα, ο Άρης στον Καρκίνο, στον οίκο των ομάδων και των οργανώσεων, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Μπορεί να εξετάσετε το ενδεχόμενο να συμμετάσχετε σε έναν επαγγελματικό οργανισμό ή να αξιοποιήσετε τις βασικές γνώσεις της εταιρείας στην οποία ανήκετε ήδη. Θα αντιληφθείτε πως σας υποστηρίζουν πολλοί άνθρωποι στη ζωή σας που έχουν εμπειρία και γνώσεις.

Ζυγός 

Ζυγέ μπορεί να ασχοληθείτε με την ολοκλήρωση της γραφειοκρατίας στη δουλειά σας, παρά το γεγονός ότι δεν έχετε υπομονή για κάτι τέτοιο. Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, Ερμής στους Διδύμους, κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο της σοφίας και της πίστης.

Σήμερα, θα νιώσετε πως καθοδηγείστε από το πνεύμα κι αυτό θα δώσει το ρυθμό για τις ενέργειές σας, το υπόλοιπο της χρονιάς. Μπορεί να θέλετε να επιστρέψετε στο σχολείο ή να διδάξετε. Έχετε κάθε λόγο να πιστεύετε στις ικανότητές σας. Όλα όσα χρειάζεστε μπορείτε να τα κερδίσετε μέσα από μια τέτοια πρακτική. Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο στις 11 Μαΐου φωτίζει τον οίκο των επενδύσεων.

Τις επόμενες δύο εβδομάδες, υπάρχει έμφαση στην αποπληρωμή χρεών. Την ίδια μέρα ο Άρης στον Καρκίνο, στον οίκο της καριέρας, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αν εργάζεστε για μια μεγάλη εταιρεία, αξίζει τον κόπο να επισκεφθείτε το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού σήμερα για να δείτε ποια προνόμια είναι διαθέσιμα- ίσως θελήσετε να αγοράσετε μετοχές της εταιρείας.

Σκορπιός

Κάποιος μπορεί να σας προσφέρει μια οικονομική λύση. Για να λάβετε βοήθεια, θα πρέπει να είστε επίμονοι. Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο των πόρων. Σήμερα μπορεί να βρεθούν οι πόροι που χρειάζεστε… γι’ αυτό καλό είναι να τους αναζητήσετε ή να ζητήσετε βοήθεια. Μερικές φορές αποφεύγετε να δεχτείτε βοήθεια, επειδή φοβάστε όρους και δεσμεύσεις. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επιτρέψετε στους άλλους να σας βοηθήσουν και να αποδεχτείτε αυτό που σας προσφέρεται – αν λειτουργεί για σας.

Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο στις 11 Μαΐου, γίνεται στον οίκο των σχέσεων! Και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, υπάρχει θετική ενέργεια στις σχέσεις σας, ειδικά στις καινούργιες. Την ίδια ημέρα, ο Άρης, στον οίκο της περιπέτειας κάνει εξάγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον Ταύρο. Σήμερα μια τυχαία συνάντηση μπορεί να φέρει έναν νέο φίλο ή μια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε κάτι βαθύτερο. Είναι καλό να κάνετε το απροσδόκητο σήμερα: να επισκεφθείτε μια νέα περιοχή της πόλης ή απλά να σπάσετε τη ρουτίνα σας. Μπορεί να έχετε ραντεβού με το πεπρωμένο σας!

Τοξότης

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για δημιουργία μιας καινούργιας ερωτικής σχέσης. Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη φλερτ. Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Σήμερα, μπορείτε να συνδεθείτε με κάποιον που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον σας. Μπορεί να είναι μια νέα γνωριμία ή κάποιος που συναντήσατε σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο.

Υπάρχει επίσης πιθανότητα να είναι κάποιος που βρίσκεται ήδη στη ζωή σας και σας λέει την αλήθεια για τα πολλά ταλέντα και τις ικανότητές σας. Το νέο φεγγάρι γίνεται στον Ταύρο την Τρίτη 11 Μαΐου και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, είναι καλό να κοιτάξετε τις συνήθειες και την καθημερινότητά σας. Έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε νέα πράγματα, όπως κάποια μαθήματα πολεμικών τεχνών ή ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής.

Αιγόκερως

Μια νέα επαγγελματική ευκαιρία ανοίγει… κι αυτή η προσφορά μπορεί να σας αρέσει. Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο της εργασίας. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι ένας μεγάλος στόχος είναι εφικτός σήμερα. Ίσως θέλετε να ζήσετε σε ένα αγρόκτημα ή σε κοντινή απόσταση από μια παραλία. Μπορεί να αποφασίσετε πως θέλετε να διδάξετε σε μια ξένη χώρα ή να μείνετε σπίτι με τα παιδιά. Αυτό που ονειρεύεστε σήμερα, είναι εφικτό στο μέλλον.

Το νέο φεγγάρι γίνεται στον Ταύρο την Τρίτη 11 Μαΐου και τις επόμενες δύο εβδομάδες, έχετε κάποιες ευκαιρίες για διασκέδαση και ρομαντισμό. Την ίδια ημέρα ο Άρης στον Καρκίνο, στον οίκο των σχέσεων κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για μια σημαντική ερωτική σχέση. Είναι ιδιαίτερα καλό αν είστε ανοιχτόμυαλοι και γνωρίσετε κάποιο άτομο που είναι διαφορετικό από τα πρότυπά σας.

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε κάτι νέο. Αυτή την εβδομάδα, ψάχνετε για περιπέτειες. Στις 10 Μαΐου, ο Ερμής στους Διδύμους, κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο της δημιουργικότητας και των παιδιών. Σήμερα, μπορεί να αισθάνεστε πως θέλετε να επεκτείνετε τον κόσμο σας μέσω της τέχνης ή μιας πιθανής εγκυμοσύνης. Αν έχετε ήδη παιδιά, τότε μπορεί να εξετάζετε τρόπους για να τα βοηθήσετε. Αν έχετε πρόβλημα γονιμότητας, θα απευθυνθείτε για βοήθεια σε ειδικούς.

Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο γίνεται την Τρίτη 11 Μαΐου και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, υπάρχει μεγάλη έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια. Ίσως πακετάρετε για μια μετακόμιση. Ταυτόχρονα ο Άρης στον Καρκίνο, στον οίκο της ρουτίνας, κάνει εξάγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στη βάση του χάρτη σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να βρείτε νέους τρόπους για να κινηθείτε. Μπορεί επίσης, να αποφασίσετε να απαλλαγείτε από τα περισσότερα πράγματα του σπιτιού σας.

Ιχθύς

Υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα στο σπίτι αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να ανακαινίζετε το σπίτι σας ή να μετακινηθείτε. Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ο Ερμής στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Σήμερα, μπορεί να νιώθετε πολύ πιο κοντά στην οικογένειά σας. Η υποστήριξη και η παρέα μαζί τους μπορεί να είναι μέρος του σκοπού της ζωής σας. Μπορεί να νιώσετε πως η δουλειά ή τα χόμπι σας, είναι περιττά.

Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο γίνεται την Τρίτη 11 Μαΐου και τις επόμενες δύο εβδομάδες, μπορεί να κάνετε καινούργια σχέδια. Ταυτόχρονα ο Άρης στον Καρκίνο, στον οίκο του κέρδους, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Σκέφτεστε να ρισκάρετε για κάτι σήμερα. Μπορεί να αφορά μια επένδυση…ή να διακινδυνέψετε να ερωτευτείτε. Μπορεί να δηλώσετε το θαυμασμό σας σε κάποιον ή να ανεβάσετε το προφίλ σας σ’ έναν ιστότοπο γνωριμιών.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments