Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο καίει τον 22χρονο

Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο καίει τον 22χρονο
Νέα Σμύρνη: Μία νέα καταγγελία ήρθε στο φως εναντίον του 22χρονου επιδειξία. Στικάκι με οπτικοακουστικό υλικό από την επίθεση βρίσκονται στα χέρια των Αρχών.

Σαν τσουνάμι έρχονται η μία μετά την άλλη οι καταγγελίες γυναικών για τον 22χρονο επιδειξία της Νέας Σμύρνης. Μετά το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που απεικόνιζαν τον κατηγορούμενο να ακολουθεί μία νεαρή γυναίκα μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας της έχοντας έξω τα γεννητικά του όργανα, μία άλλη γυναίκα τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού και μάλιστα, παρέδωσε στις Αρχές στικάκι με οπτικοακουστικό υλικό.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Alpha, το βίντεο καταγράφει την επίθεση που έγινε στην περιοχή του Νέου Κόσμου στις 6 Αυγούστου 2020. Και σε αυτή την περίπτωση, η γυναίκα μετά την επίθεση πήρε τα πλάνα από το κύκλωμα παρακολούθησης της πολυκατοικίας.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι εκείνος που της επιτέθηκε, την έπιασε από το λαιμό και την κόλλησε στον τοίχο. Εκείνη στην προσπάθειά της να αντιδράσει, του τράβηξε τη μάσκα του. Τότε, για καλή της τύχη, εκείνος τρόμαξε και έφυγε. Η συγκεκριμένη επίθεση έχει καταγραφεί σε βίντεο, το οποίο πλέον βρίσκεται στα χέρια των δικαστικών αρχών.

Σύμφωνα με τον Alpha, η ασφάλεια ζήτησε να δοθεί στη δημοσιότητας φωτογραφία του 22χρονου και όπως όλα δείχνουν, είναι ένα αίτημα που θα γίνει αποδεκτό, καθώς θεωρούν ότι ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλα περιστατικά που δεν έχουν καταγγελθεί.

Νέα Σμύρνη: Αναβλήθηκε η δική του επιδειξία για τις 14 Μαΐου

Ο επιδειξίας από τη Νέα Σμύρνη πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων της παλιάς σχολής της Ευελπίδων, λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι. Ο 22χρονος ακολούθησε τη διαδικασία του Αυτοφώρου, ενώ όπως έγινε γνωστό η δίκη του αναβλήθηκε για την Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021. Μέχρι τότε έχει αφεθεί ελεύθερος.

Οι γυναίκες που κατήγγειλαν τη «δράση» του, η οποία τον οδήγησε ενώπιον των Αρχών την περασμένη Παρασκευή, βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου. Ο φοιτητής της σχολής Μηχανολόγων – Μηχανικών των ΤΕΙ κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, με βάση τις τέσσερις από τις συνολικά οκτώ καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του από γυναίκες και του επιβληθεί πειθαρχική δίωξη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments