Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Οι προηγούμενες επιθέσεις του επιδειξία

Νέα Σμύρνη: Οι προηγούμενες επιθέσεις του επιδειξία
Νέα Σμύρνη: Οι προηγούμενες επιθέσεις του επιδειξία. Που και πως είχε ξαναχτυπήσει ο 22χρονος πριν από το περιστατικό στη Νέα Σμύνη.

Οι εξελίξεις συνεχίζονται στην υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νέα Σμύρνη. Μετά από τη δημόσια κατακραυγή στα social media, τελικά οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του δράστη και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιδειξίας ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης άλλων τριών επιθέσεων σε γυναίκες, ενώ αύριο πρόκειται να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Τρεις ακόμη γυναίκες αναγνώρισαν τον δράστη στις επιθέσεις που είχαν δεχθεί στο παρελθόν. Πρόκειται για μια 23χρονη Κινέζα στο Παλαιό Φάληρο, μια 21χρονη κοπέλα στην Ακρόπολη και μια ακόμη 27χρονη στη Νέα Σμύρνη που κατηγορούν τον 22χρονο φοιτητή της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Αθήνας. Ο νεαρός, έκανε το λάθος στην 4η επίθεση του εναντίον της σοπράνο στη Νέα Σμύρνη να ακουμπήσει με την παλάμη του την τζαμαρία και να αφήσει στο γυαλί την ταυτότητα του.

Τα στοιχεία από τις επιθέσεις του νεαρού άνδρα ταυτοποιήθηκαν και βάσει αυτών, το πρώτο χτύπημα σημειώθηκε στις 6 Αυγούστου στην περιοχή της Ακρόπολης με θύμα μια 21χρονη κοπέλα, το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε στις 13 Αυγούστου στο Παλαιό Φάληρο με θύμα μια 23χρονη Κινέζα, ενώ η τρίτη επίθεση έγινε στις 18 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, όταν ο σάτυρος ακολούθησε μια 27χρονη κοπέλα και στη συνέχεια αυτοικανοποιήθηκε.

Όσον αφορά το πρόσφατο συμβάν στη Νέα Σμύρνη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν στο σπίτι του και τα ρούχα από το βίντεο της τελευταίας επίθεσης που μάλιστα ανήρτησε στο Facebook η νεαρή κοπέλα και έτσι μαζί με τα αποτυπώματα που «κούμπωσαν» με τη δακτυλοσκόπηση σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία και τον έστειλαν στον εισαγγελέα.

Νέα Σμύρνη: Το χρονικό της υπόθεσης

Τον τρόμο έζησε μία νεαρή γυναίκα το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη, η οποία δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα που την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της. Χάρη στο βίντεο που ανέβασε η γυναίκα στα social media ο δράστης αναγνωρίστηκε, συνελήφθη και πλέον κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης.

Η νεαρή γυναίκα ανήρτησε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της πολυκατοικίας της. Στο βίντεο βλέπουμε την γυναίκα να μπαίνει στην πολυκατοικία, με την ίδια να κοιτάει πολλές φορές προς τα πίσω της. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το βίντεο δείχνει τον νεαρό άνδρα, ο οποίος την ακολουθούσε σε όλη τη διαδρομή έχοντας το μόριο του έξω, να κολλάει το πρόσωπό του στο τζάμι της πολυκατοικίας και να προσπαθεί να εντοπίσει τη γυναίκα.

Το βίντεο μοιράστηκε από εκατοντάδες χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που κινητοποίησε γρήγορα τις Αρχές και τελικά έφτασαν στα ίχνη του δράστη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments