Lifestyle

Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της

Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της
Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά από την εγκυμοσύνη της.

Η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνη της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η παρουσιάστρια ζει τα τελευταία χρόνια στην Ελβετία με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη, ο οποίος εργάζεται εκεί ως γυναικολόγος. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Μαρία Ηλιάκη καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία, όπου απεικονίζεται με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στην κουζίνα του σπιτιού της, ντυμένη casual.

«Που με χάνεις που με βρίσκεις εμένα …στη κουζίνα να τσιμπολογάω» έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα.

Το Love Story

Η Μαρία και ο Στέλιος πριν γίνουν ζευγάρι γνωρίζονταν πολλά χρόνια καθώς εκείνη είχε φιλικές σχέσεις με τις αδερφές του, ενώ όπως η ίδια είχε δηλώσει το πρώτο τους ραντεβού ήταν τελείως απρόσμενο, καθώς ο Στέλιος είχε ταξιδέψει από την Ελβετία στην Ελλάδα μόλις για 15 ώρες. Το ζευγάρι στις αρχές διατηρούσε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η Μαρία τον Σεπτέμβρη του 2018, είχε ανεβάσει για πρώτη φορά τη φωτογραφία που πόσταρε και σήμερα. Οι δυο τους απολαμβάνουν την εγκυμοσύνη της Μαρίας, η οποία έχει αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο και μαζί της παρασέρνει κι εκείνον, ο οποίος σε κάθε στιγμή την πειράζει.

Οι προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο

Η Μαρία, η οποία απολαμβάνει την κατάστασή της παρά τις κάποιες δυσκολίες που είχε κατά τη διάρκειά της, έχει ξεκινήσει πλέον τις διαδικασίες για το παιδικό δωμάτιο και μάλιστα, σε διάφορες αναρτήσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα, έδωσε συμβουλές στις μελλοντικές μανούλες για το πώς να οργανώσουν τα πράγματα που επιβάλλεται να αγοράσουν για τον ερχομό του μωρού τους.

Η ίδια, επέλεξε δύο καλές της φίλες, μία πρόσφατη μανούλα και μία με μεγαλύτερο παιδάκι, τους ζήτησε να γράψουν μια λίστα με το τι χρειάστηκαν οι ίδιες και μέσα από αυτές κατέληξε στο τι χρειάζεται η ίδια. Το σπίτι της στην Ελβετία έχει γεμίσει κούτες με πράγματα του μωρού, τις οποίες πρέπει να αδειάσει για να είναι όλα έτοιμα όταν γεννήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments