Lifestyle

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Γιατί μετακόμισαν στη «Φάρμα»

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Γιατί μετακόμισαν στη «Φάρμα»
Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Γιατί μετακόμισαν στη «Φάρμα»;

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζονται να γίνουν γονείς, καθώς η γοητευτική σύζυγος του παρουσιαστή είναι στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της έχοντας, μάλιστα, δίδυμα. Το γνωστό ζευγάρι μένει σε ένα πανέμορφο σπίτι στο Κολωνάκι, ωστόσο για λίγες ημέρες θα χρειαστεί να το αποχωριστεί, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του Τανιμανίδη.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Φάρμα» έχει γυρίσματα, καθώς το παιχνίδι έχει μπει στην τελική ευθεία. Οι δυο τους αποφάσισαν να μετακομίσουν αυτές τις μέρες  σε ένα σπίτι δίπλα από τη «Φάρμα», έτσι ώστε ο Σάκης να είναι κοντά στην αγαπημένη του για ό,τι χρειαστεί, αφού λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της δεν μπορεί να μένει πλέον μόνη της.

Ως εκ τούτου, οι δυο τους αποφάσισαν να μετακομίσουν αυτές τις μέρες σε ένα σπίτι δίπλα από τη «Φάρμα», έτσι ώστε ο Σάκης να είναι κοντά στην αγαπημένη του για ό,τι χρειαστεί.

Χριστίνα Μπόμπα: Η εξωσωματική για να μείνει έγκυος

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης σε λίγο θα γίνουν γονείς και μάλιστα περιμένουν, όπως έχουν αποκαλύψει δίδυμα κοριτσάκια. Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισε το ζευγάρι στη σύλληψη, καθώς ήθελαν για αρκετό διάστημα να γίνουν γονείς.

Όπως εξομολογήθηκε τελικά έκανε εξωσωματική προκειμένου να μείνει έγκυος. «Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο» περιέγραψε.

Δύσκολος ο δρόμος προς την εγκυμοσύνη:

Τον προηγούμενο καιρό η Χριστίνα σε μια ανάρτησή της ξανά στο Instagram είχε αποκαλύψει ότι ο δρόμος προς την εγκυμοσύνη της δεν ήταν εύκολος. «Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ΥΓ: Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες είχε βρεθεί στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε.  Την είδηση έκανε γνωστή, μέσα από τον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της, χωρίς να αποκαλύπτει αρχικά τον λόγο της νοσηλείας της αν και έσπευσε να ενημερώσει πως δεν είναι κάτι σοβαρό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments