Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [10/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [10/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, αν κινηθούν τολμηρά τότε θα ανταμειφθούν.

Κριός

Μια συζήτηση με το αντικείμενο του πόθου σου, δεν χρειάζεται να γίνει ολόκληρο θέμα. Ίσως χρειαστεί όμως να μπεις για λίγο σε τεταμένη περιοχή. Αν δεν έχεις αμφιβολίες σχετικά με την ένταση κάποιων συγκεκριμένων θεμάτων, ιδίως σχετικά με τα κοινά οικονομικά, τότε πρέπει να πεις την άποψή σου. Το χρωστάς σ’ αυτόν που αγαπάς – και το πιο σημαντικό, στον εαυτό σου – να μιλήσεις ανοιχτά τώρα. 

Ταύρος

Η αντίληψή σου για ένα συγκεκριμένο θέμα μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται ο αγαπημένος σου. Το πώς το εκφράζεις όμως, είναι σημαντικό. Μην το κάνεις να ακουστεί σαν να είναι κάτι ολοφάνερα προφανές. Γιατί ενώ για σένα είναι προφανές, ίσως ο εραστής σου δεν το αντιλαμβάνεται άμεσα. Το να κάνεις απλά την παρατήρησή σου φυτεύοντας τον διανοητικό σπόρο, μπορεί να μην είναι κακή ιδέα.

Δίδυμος

Με το φεγγάρι να επηρεάζει τον προβληματισμό, μην φοβηθείς να ζητήσεις αυτό που λαχταράς να ζήσεις, στην ερωτική σου ζωή. Επειδή οι παθιασμένες σου επιθυμίες μπορεί να παραμεριστούν λόγω αμφιβολιών ή αναστολών από μέρους σου. Οι ανάγκες σου είναι σημαντικές και αξίζουν ανάλογη αντιμετώπιση. Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι λίγο περισσότερη αυτοπεποίθηση, για να τα γνωστοποιήσεις στον αγαπημένο σου. 

Καρκίνος

Τι μπορεί να συμβεί αν εσύ κι αυτός που αγαπάς ακολουθήσετε ένα σχέδιο που εμπνέει και τους δύο; Είναι σίγουρη η επιτυχία; Μόλις με το σύντροφό σου αποδεχτείτε πως θέλετε να πετύχετε και οι δύο ένα κοινό στόχο, θα μπορέσετε να τον επιδιώξετε μαζί! Μ’ αυτό τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι εντυπωσιακό μόλις κάνετε το ουσιαστικό βήμα προς αυτόν τον κοινό στόχο. Σήμερα, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή.

Λέων

Πριν γίνουν πιο ανάλαφρες και παιχνιδιάρικες οι συζητήσεις ή οι ανταλλαγές με το ταίρι σου, ίσως χρειαστεί να ενταθούν για λίγο. Αυτό θα καθαρίσει τον αέρα και να δημιουργήσει το σκηνικό για επιπολαιότητα και γέλιο. Όσο περισσότερο ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον για να διασκεδάσετε με ό, τι φαίνεται αβέβαιο ή χαοτικό, τόσο πιο εύκολα θα διαχειριστείτε και θα λύσετε αυτό που φαίνεται άσκοπα σοβαρό.

Παρθένος

Η δημιουργικότητα, ενισχύει την ευχαρίστηση τώρα στα ερωτικά σου. Αν αφοσιωθείς σ’ ένα καλλιτεχνικό σχέδιο ή έργο για να εκφράσεις σκέψεις και συναισθήματα, θα είναι ιδανική κίνηση. Όμως μπορεί με το ταίρι σου, να βρείτε κι άλλες ιδέες εξίσου δημιουργικές…όπως να φρεσκάρετε βάφοντας ένα δωμάτιο στο σπίτι σας. Η δημιουργικότητα και η συνεργασία συμβαδίζουν τώρα. Οπότε, δοκιμάστε το! 

Ζυγός

Ένα νέο επίπεδο αποφασιστικότητας θα εφαρμοστεί στα ερωτικά σου. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε μια λαμπρά ενισχυμένη επιθυμία να ακουστείς περισσότερο, όταν εκφράζεις τις βαθύτερες επιθυμίες ή ανάγκες σου στο σύντροφό σου. Κάτι τέτοιο θα ανεβάσει τον πήχη στα ερωτικά σου – και μια ένδειξη επείγοντος που υποστηρίζει αυτά που λες, θα είναι χρήσιμη, αν τη διαχειριστείς λογικά!  

Σκορπιός

Μπορεί να εμφανιστεί ένας υπέροχος λόγος για να μάθετε κάτι με το ταίρι σου. Ίσως αυτό σας βοηθήσει να σκεφτείτε μαζί, με μεγαλύτερη έμπνευση. Παρόλο που πρέπει να προσαρμοστείτε σε ένα σχέδιο, μπορείτε να παρακινήσετε ο ένας τον άλλον με όλους τους απαραίτητους τρόπους. Συνεχίστε λοιπόν μαζί… με σιγουριά – και πάθος! 

Τοξότης

Τι να κάνεις ή τι δεν πρέπει να κάνεις; Αυτή είναι η βάση ενός ρομαντικού διλήμματος που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου. Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μπορεί να είναι ισορροπημένα αλλά και απογοητευτικά. Αυτό μπορεί είναι μια υπόδειξη, για να έρθεις πιο κοντά στο θέμα που σε μπερδεύει. Ίσως επιλέξεις να επικοινωνήσεις με έναν φίλο που εμπιστεύεσαι τις συμβουλές του. Μπορεί να υπάρχουν οφέλη από την αναζήτηση συμβουλών από ένα αξιόπιστο άτομο τώρα.  

Αιγόκερως

Διασκέδαση, ενθουσιασμός, διέγερση σε περισσότερα από ένα επίπεδα – είναι όλα διαθέσιμα και μάλιστα σε μεγαλύτερες δόσεις απ’ ό,τι νομίζεις. Μην αφήσεις τις οικονομικές ανησυχίες να σε εμποδίσουν να απολαύσεις κάτι σέξι και αυθόρμητο με το ταίρι σου. Μια ένεση φαντασίας σε κάποιες ιδέες μπορεί να κάνουν τις καρδιές σας να χτυπήσουν γρηγορότερα και την αδρεναλίνη σας να φτάσει στα ύψη. Αυτό θα οδηγήσει σε κάτι ευχάριστο – και αξέχαστο. 

Υδροχόος

Θα νιώσεις πως είναι απαραίτητο να ενισχύσεις τα θεμέλια του δεσμού σου, για να διαβεβαιώσεις τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου, πως πατάτε σε σταθερές και μακροπρόθεσμες βάσεις. Ωστόσο, αυτό που μπορεί να βλέπεις σαν ασταθές, το ταίρι σου μπορεί να το θεωρεί σταθερό ή κάτι για το οποίο δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Τώρα λοιπόν πρέπει να ηρεμήσεις…και να μην έχεις συνεχώς στραμμένο το βλέμμα σου στο μακρινό μέλλον.  

Ιχθύς

Ο ι υποθέσεις, είναι συχνά οι μεγαλύτεροι ένοχοι στις παρεξηγήσεις και τις παρανοήσεις. Ίσως χρειαστεί να τις εξαλείψεις από οποιονδήποτε διάλογο με τον αγαπημένο σου τώρα. Ίσως δημιουργηθούν ζητήματα ανάμεσά σας, πιστεύοντας ο ένας πως ο άλλος κατανοεί αυτόματα κάτι. Αν προχωρήσετε βαθύτερα την κουβέντα σας, τότε θα φανεί η πραγματικότητα όσων σκέφτεστε κι αισθάνεστε και οι δύο. Κάτι τέτοιο θα είναι χρήσιμο και αποκαλυπτικό! 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments